Back in buiss 4 real Mtf (Lol)

Nu är man tillbaka på hemma plan igen..Och inte vilken jävla hemma plan som helst heller...Min lägga har blivit fräsh, riktigt jävla fräsh! Har jobbat me den nu i 2 dagar å resultat är klockrent. Jag älskar den bigtime nu...Innan var den groteskt spartanskt men nu börjar den lika ngt man kan bo i. Ser fram emot riktigt långa grindnätter i denna nu!! Och varför inte börja direkt? Kör igång en soft söndagsgrind själv ida me bl.a Primas 150k å lite mindre turrar! Wish me gl folks! God fortsättning gott folk!

Lev Väl!

TheGrinders/SnGBOT

En pokerserie!

Va inne på en pokersepelares blogg och hittade en serie om poker! LOL Bifogar en del=) +EV heter serien=)

comic


Dan före dopparedan!

Så nu är dagen med stort D nästan här! Jag pratar naturligtvis om Julen! Dagen före då alla presenter (mina iaf) skall slås in, Granar skall klädas och man gör en god julskinka som man såklart måste provsmaka på=) Man spelar spel med familjen, tar en wirre eller två med farsan samtidig som Adolphson och Falk´s "Mer Jul" spelas för fulla muggar!
Nefan jag är nog ändå ett riktigt julfreak när allt kommer omkring. Dock saknar jag lite den där pirrande känslan ni vet som man hade när man var yngre...Man gick liksom på moln den 23:e. Klämde på alla paketen (även dom som inte var ens egna). Var sådär speedad som bara kids kan vara..Men nu har den en annan charm ist...Julklapparna är ju mkt roligare att ge än att få nu tex. Men det är ändå ganska oväsentligt, det man ser fram emot är käket, spela spel, umgås med dom man inte träffar så ofta och bara ha det allmänt "gôtt". Sen så är det ju givetves blodigt allvar när man avrundar kvällen med en runda Chicago (en typ av kortspel) eller två. Man vill ju inte gärna vara sämst i släkten i ett helt år=)
Nej, nu vill jag bara åka hem till familjen och starta upp julen på riktigt..För min julkänsla börjar infinna sig på riktigt den 23:e=)

Men det är ändå lite jag måste hinna med imorgon ändå. Skall lämmna bort G´s hund (fyfan va gött) så imorgon har jag hela dagen på mig att städa huset och så kasnke jag ändå hinner klämma in dom dagliga prima turrarna innan jag drar mig till mor  och far. Var några dagar sedan jag kunde spela dom nu. Riktigt kul skall det bli iaf.

Tänkte slänga upp en hand här faktiskt men jag postar den i ett senare inlägg. Hade vart gott om jag kunde få lite synpunkter på den av mina pokerspelande "kollegor". Men den tar vi efter jul!!

Nu vill jag bara önska alla som läser denna bloggen och alla andra för den delen med en riktigt:

                                      GOD JUL
                                                                                            
Lev Väl!

TheGrinder/SnGBOT

Edit: Kunde inte lägga mig utan kollade lite film å reggade sedan en turre 50$ 5k$gtd på prima! Suck hittar 4:e platsen efter ha tappat 2 coins ena för chiplead å andra för överlevnad=)Mot samma kille..Tråkigt att dom inte fick stå för det var inte ngra hajjar på ft direkt=) Men men 440$ blev d iaf...Men jag fick inte allt, lovade en kompis 30%=) Han blev glad iaf....Tråkigt att jag inte fick knipa den..Sånt stör mig ngt fruktansvärt...Suck... Aja bed time=)
                                 

En bud, en hårig kompis och en Militär

Japp då sitter man här, den enda ölen man hade är uppdrycken för länge sedan. Semestern börjar ta ut sin rätt och det börjar suga lite i speltarmen...Spelade faktiskt en sväng igår..ner en slant blev det...va inne för ganska mkt i både 17.5k och 20k på prima men blev ut köpt i 20k å fick en fisk syn/jag donkade ur mig ur 17.5k. Så nu sitter jag, leo och Tensta i soffan å chillar kex å lyssnar på musik. Lite sugen på att se Big Fish ivkäll, får se om jag kan hålla mig från prima=)
Annars händer inte mkt TheGrinders lever livet i Thailand. tydligen 45grader i solen och dylikt, Och själv sitter jag hemma, ångrar mig nästan lite att jag inte hakade just nu....men jag ville fan inte missa julen i år igen plus att jag verkligen inte gillar Thai=)..
En sak som är riktigt kul dock är att jag har hittat massa andra spelare som man möter dagligen i olika turrar som ochså bloggar. Så nu startar jag varje dag med att skanna igeom alla andra bloggares tiltande liv=)P Skönt att man inte är ensam iaf=)
Ne nu vankas det Big Fish folks.

God Jul!

SnGBOT 

G drar till Thailand. Jag tar "semester"!

Så om ca en timma ska jag köra lill-kuks G till flygplatsen. Han å familjen med respektive drar till thaiwailand. Själv hatar jag landet i fråga...Så jag stannar hemma med hundjäveln som den ensamvarg man är=).
Dec har gått bra 3.5k$ upp ungefär. Men nu kommer det inte bli så mkt mer poker i dec. Chillar en del kex i stället tror jag samtidigt som jag väntar på tomtefan (menar inte ngn fransmann) God Jul!

Lev Väl

TheGrinders/SnGBOT

Nyinflyttad i lanhuset!

Såja då har vi precis flyttat in till g´s hus! Vilken jävla fröjd. Man sitter i hans vardagsrum som vi nu byggt om till ett äckligt jävla fräsht lanrum!! Hela huset osar poker om man säger. Multigrinden är redan igång. G multigrindar gc för tillfället innan alla turrarna drar igång=) Ska bli riktigt gött å bå här en månad faktiskt. Vi kommer väl inte göra allt för mkt, prob bara spela poker, äta god mat samt dricka en del öl. Nefan nu börjar turrarna så måste sätta igång å jobba".

Edit. Ytterligare en klonk ida! 700 friska in! JVG

Lev Väl

TheGrinders/SnGBOT

Fin Nov, Dec börjar bra!

Japp nu e ja tillbaka=) Eran alldeles egna pokernerd. Jag är lite som pokerns Bingo Rimér. Ni vet ganska ful, glasögon men ganska snäll. Hänger med alla brudarna men får aldrig ligga. Fast ja hänger inte me brudar ja spelar stora turneringar men får aldrig klonka=) Jag har livsriggen emot mig 24/7, kämpar emot den varje dag!

Aja nog med all the BS(slänger in lite amerikanka förkortningar så våra internationella läsare hänger med).

November va en bra månad. Vi har tagit det lite lugnt me dom "dyrare" rebuy turneringarna hela nov. Fokuserat på att spela 10$ MTT´s ist. Och om vi har hittat lillplusset då spela dom större ist. Annars kan det bli fasligt dyrt, som emil
(i lönnerberga) skulle kunna ha sagt. Men det blev ändå ett fint månadsresultat så ja kan betala hyran iaf=). Sista veckan tog dock musten ur mig (oss) när vi klonkade ur 175k på 9:e plats. Kände att ja behövde slappa lite ist. Så sista veckan tog jag det lugnt medans G pluggade som aldrig förr inför sina båda tentor. Men nu har han kämpat sig igenom båda två och han har nu 10dagar innan han drar till thailand. Så nu blir det monstergrind ngra dagar:) Me Like!
Så Dec har startat precis som vi ville. Började med två finalbord igår å ett dags pluss på cirka 500$. Idag kom klonken i en av dom å ytterligare 1k$ dolls infann sig på kontot. Jag tappade dock 50€ på lite cg plus lite turre kostnader. Så dagen slutar väl inte riktigt 1k$ upp=) Men sofar so good i Dec. Hoppas verkligen att dessa dagar innan G drar blir bra nu för jag kommer prob inte heller spela så mkt efter det. Blir väl mest chilling.
Just det kan väl slänga in att vi har ett nytt account med. Nickar SnGBOT. Spelat med det ett tag nu gillas skarpt;)



Slående likt va??=) En lite tidig God Jul kan jag väl klämma in med=)
 
Lev Väl

TheGrinders


RSS 2.0