Liverpool!!

Sjuuukt vi kniper 3pinnar borta mot Real! Det är fan inte kattskit. Jag mår som en kung atm. Jag trodde innan matchen att vi skulle kunnna få 0-0, men detta var fan så mkt bättre!!




Allt tack vare denna kille!!! Tack Benayoun!!!!!!!

Nu blir det till att suga på denna karamellen i 2 veckor!

Nu blir det grind!

Lev Väl

Vigge

Veckans Vinnare!


Veckans Deltagare går till: Självklart allihopa! Trips, Grinders, Jag, Anhang och Swempo! Wd lads vi är alla vinnare här:)

Veckans Gulbox: Går självklart till Anhang. Den lite tråkigare genren tyvärr. Trips var ju redan gulboxad annars skulle han och du haft delad förstaplats här. Men du gulade ju tyvärr under FML veckan. UL m8=(

Veckans Kommentar: Swempos ursäkt för att han sommnade så tidigt som klockan 6 på morgonen. Redan en klassiker här på Hisingen!

Veckans Grinder: Antagligen den lättaste att hitta. Den går självklart till: Grinders. Som namnet ochså säger. Han satt nog fan 20 av dyngets 24 timmar om man drar ut och gör ett genomsnitt av hela veckan=)

Veckans Shot: Går även denna till Anhang. Grabben råkade springa in i ett riggsystem utan dess like. Grät gjorde han också efter att han svalt en tabscoshot. Mer manlighet nu Anhang så man slipepr skämmas=P

Veckans DJ: Trips har fått ett nytt namn. DJ Krensta. Killen spelade hits efter hits under hela veckan! Riktigt uppskattat!

Veckans Raggare: Anhang även här. Fan vad han scoopar hem det här då! Lyckas man få ett tjejgäng på 3 att sjunga svenska folkvisor på en restaurang skall man fan få cred imo!

Veckans Uppfinnare: Ginders killar hem denna. Killen var en riktigt idéspruta på Chez i fredags. Dock kanske inte dom mest kreativa och givande idérna, men kul blev det iaf:)

Veckans Tjôtrôv: Ger jag mig själv. När jag gått igång får man aldrig tyst på mig. Kan bli riktigt jobbigt runt 4-5 på morgonen.

Veckans Radarpar: Trips och Anhang är helt klart veckans eller världens(?) radar par. När dom väl har träffats så är dom oskiljaktliga. Ett jävla kackel på dom kan det bli ochså. Då gäller det att hålla sig undan:)

Veckans Joker: Går till Erik som dök upp på Chez. Riktigt trevligt att få stöta på en riktig schtekare igen=)

Veckans Diss: Anhang här med. Han trodde att han var hemma. Ända tills pojkvännen kom till bordet. Då var han inte lika nöjd längre!

Veckans Snygging: Jag är självklar i denna kategorin. Alla vet väl varför? Blir man uppraggad gång på gång så.....
Nej, jag är inte alls oseriös jag lovar. Men det är fortfarande min lista!

Veckans Klonk: Går till Swempo för sin fina prestation i söndagens Gtd turre på Ongame! Wd m8!

Veckans Surkärring: Grinders helt klart, killen skällde ju på alla som som mer än 2 timmar per natt.....

Veckans Kock: Swempo lyckades även denna gång att laga riktigt fin mat till alla hungriga mannar som befannsig i min lägga. Riktigt bra jobbat!

Veckans Sidledsspelare: Går självklart till Daniel Andersson. Han hade inte alls något med lanet att göra. Men att springa i sidled, ja det är han fan bra på!

Ja, som ni nu ser, när man delar ut lite olika vinnare i olika kategorier märker man ju direkt vilka som syns lite mer.
Att Anhang skulle knipa hem såhär många titlar var väl inte direkt någon överrasking. Killen älskar att stå i rampljuset och är inte rädd för göra precis det som faller honom in. Det som dock är lite knepigt är att han ändå inte va med lika mkt som mig, Swempo och Grinders ändå lyckas han scoopa hem en del olika vinster. Hade han dock haft lite mer flyt med pokern hade han nog även tagit hem veckans klonk!

Ne nu blir det en film. Imorgon börjar allvaret igen. Grind hela dagen och sen på kvällen smäller det. Pool Vs Real.
Börjar redan bli nervös. Fan vilken drabbing. Gooo Poooooool!!!!

Lev Väl

Vigge




Veckan som varit...

Så, då sitter man hemma själv igen. Min lägga ser ungefär ut som en byggarbetsplats. Jag har inte orkat göra något åt det idag. Och jag tror inte heller att ja kommer göra det senare heller. Är alldeles för sliten atm. Veckan som var har varit helt jävla otroligt rolig och hela "teamet" slutade upp. Emil aka Swempo gjorde en fin insats igår när han gick djupt i en söndagsturre på Ongame! Nej, veckan har innehållit allt som man kunde önksa sig. Plusdagar, mängder med poker, öl, fest utan dess like, bakfylla, manlighet, sportlördag, trav och mat i mängder. Ja allt fanns med! Detta var bara en resumé över lanet. Ni som inte vill eller orkar läsa mer kan sluta nu för här kommer den detaljrika berättelsen om 3 sjuka pojkars inställning till sunt leverne och poker i vecka i en lägga i Gbg!

Dag.1
Jag sitter fortfarande på jensens boefhous(?) och får fan inte betala min mat. Kollar på klockan och den visar mkt riktigt 19:32. Exakt då skulle Swempo anlända på stationen. Tilt. Kommer såklart några minuter sent. Letar febrilt efter en tjusig man i sina bästa år, och där med sitt guldlockiga björn gustavssons hår står han. Swempo i egen hög person. Ett högt "Tjäääääänare" utrbyter och jag har aldrig varit lyckligare. Jag hade inte sett killen på nästan ett år så det var ett kärt återbesök helt klart! Snackar lite i bilen mot Coop och man förstår redan här att denna vecka skall bli ngt att minnas. Swempo är riktigt taggad. Jag och G likaså. Tillochmed Kennie aka Trips112 och Anäng aka Anhang var med i bilen och förväntningarna höjdes till skyarna!

Väl på Coop var det bara att håva upp stora plånboken. Allt skulle inhandlas direkt så vi skulle slippa att lämna lägenheten för mkt:). Och vilken kundvagn vi låg inne med sedan. Allt som hör LAN till. Det var tacos,chips, dippsåser till förbannelser, Ett lock redbull, Franks energidryck(?), Godis, olika sorters kött som swempo skulle styra upp, mer godis, någon glass och drycker i mängder.

Efter att Swempo har gått husesyn (jag har ju semi-gjort om läggan) så installerar han sig brevid mig och grinden börjar. Swempo hade tydligen bara sovit 2timmar dagen innan så han sa att han antagligen inte skulle orka köra lika länge som vanligt. Klockan 6 på morgonen dagen efter checkar han ut. Några $ rikare. Jag och G körde på tills klockan 9 också vi lite $ rikare. Dock så gillar jag swempos kommentar när vi vaknar senare samma dag. "Fan jag är ledsen gubbar, var inte meningen att lägga mig så tidigt. Men jag hade inte sovit mkt igår." Respekt!

Dag.2

Vi vaknar till vid runt 14. Grinders och Anhang har varit vakna sen kl 12. Så var det varje dag. Grinders sov nog tot 12timmar på hela veckan (okrydd) Vi sätter oss direkt vid datorn och skall börja köra ett pass.Spelar någon timme och drar sedan iväg för att inhandla lite öl och även ett par fotbollskor till Grinders. Kommer hem och fortsätter grinden.Sen blir ett jävla liv i lyan direkt när Trips112 dyker upp  lite senare. Grinden spårar ut ett tag, för man kan inte sätta Trips och Anhang i samma rum, knappt samma stad. Gliringarna haglar hejvilt och jag var som vanligt den som fick ta mest stryk. Annars så hände inte så mkt mer att tala om. Jag sprang ganska kallt. När ja gick djupt i turrarna så blev ja oftast utköpt i chippie potter och så var de även för Grinders och Swempo. Men vi var lika glada för det. Vi visste vad som väntade:)

Dag.3

Jag å swempo vaknar upp vid 15. Grinders sitter då redan och lirar. Han skäller lite på oss och frågar vafan vi håller på med som sover hela tiden! Vi försöker förklara att vi inte är några maskiner vi är män.
När klockan närmar sig halv 4 kommer jag å G på att vi skall sola på solarieöarna (aa håmosexuellt). Dock hade Anhang stulit min bil. Grinders bilar var med borta. Och i en av dom låg hans partydress som han skulle ha kvällen till ära. Så det blev inte så mkt solningen för vår del ändå kan ja säga. Vi åkte runt halva gbg i jakt på hans kläder=)
Så tiden går och när jag och G dyker upp ngn timme senare än beräknat så kan man ju tro att Swempo iaf ska vara semifärdig. Nejdå, FML hooden sitter där den sitter. Det är ett jävla liv. Party Trips har utsett sig själv till DJ. Anhang sitter och spelar Yatzy mot Swempo online. Och ölen flödar. Det var bara att kasta sig själv in i stridens hetta. Och vilken jävla hetta sedan. Efter ngn timma är alla små lulliga och redo för staden. Först blir det restaurang och club chez amiz.

Det är här det hela börjar spårar ur=). Vi beställer in lite mat och några kalla öl. Vi fortsätter i den takten tills G kommer på den geniala idén att vi skall klunsa om äckliga shottar. En fernetbranca 4a står på spel i första omgången som Trips förlorar (YEEEES) han grinar lite illa, men tar det ändå som en man(pojke). Sen kommer G på att vi ska be dom blanda en 2a Tequila med tabasco. (Han var på hugget i fredags helt klart) Anhang var tvungen att gå på muggen och då gör vi såklart likadant som pokersidorna online gör. Vi riggar spelet=) Anhang är förtvivlad. Han hatar verkligen starka grejjer. Men han tog ändå sitt mod till sig och svepte det. Han grät i 10 minuter men sen vart det bra:) Jag råkade sedan försäga mig om att vi riggat spelet. Och han jagade mig runt halva vasastan=). Kröket var fortsatt bra.Drinkarna började nu  flöda ist.Vi hade fått lite damsällskap också! Anhang styrde upp dom. Han fick dom även att börja sjunga gamla svenska folkvisor!  Dock blev han Badbeatad då det visade sig att den tjej han hade siktet på hade pojkvän. Han kom även han till vårat bord lite senare och han och Anhang blev vänner för livet!

Efter att spenderat några timmar på Chez gick vi mot kvällens slutdestination. Berså. Där lyckades jag ragga upp en dam i kön. Men roligare än så blev det inte. Jag är ju talanglös, men det visste vi ju redan. Blev sedan uppraggad i baren. (har aldrig hänt innan och kommer nog inte hända mer heller lol) Men det får Swempo berätta mer om lol=)
Här körde vi på d hela natten lång. Vi mötte upp några andra Onsala pojkar. Och kvällen nådde sitt klimax. Det var en riktigt trevlig utgång helt klart!

Dag.4

Ush, vaknar upp med ett huvud tyngre än Swempos pung. Gårdagen hade tagit ut sin rätt. Det hade nog räckt att en vanlig nykter person hade gått in i min lägga och den personen hade fått ställa bilen för dagen! Det som är sjukt är att G i vanlig ordning sitter och spelar. Klockan 8 gick han upp och började starta upp turrar. Det var jag inte direkt så het på direkt när jag vaknade. Ist tog jag det lugnt. Spelade trav för första gången i mitt liv. Swempo gjorde en rad och alla la en summa. Tyvärr ingen vinst där=( Spelade även en rad stryktipset. Vi hade 8 halvgarderingar! Jag gjorde raden. Pang 4 hela rätt!! Wp me=) Hela dagen var jätte seg. Men vid runt 8 snåret efter att man hade fått i sig lite mat och somnat till Remember The Titans så var man ändå ganska pigg. Jag och G lyckades håva in rätt fint. Även ifall G hade sjuklig otur på sina Finalbord. Ett fint dagsplus blev det denna bakislördag ändå. Alltid trevligt.

Dag.5
Vaknar monsterseg klockan 11 av att G väcker mig. Swempo hade somnat en halvtimma för han hade varit uppe och kollat på skidskytte. Mkt knepig kille det där:) Jag och G ska iväg på match. Men den blev tyvärr inställd. Kommer hem en dryg timma senare. Tar en powernap. G sätter sig dock och spelar direkt. Han sov inget mellan Lör-Sön btw! Vaknar upp vid runt halv 3. Lång powenap=P. Får liv i swempo. Sätter han direkt i arbete med käket. Jag städar lite efter fredagens bravader. Jag städade och städade men man såg ingen skillnad ändå:). Får i oss lite käk och kör igång en söndagsgrind. Swempo sprang riktigt djupt i 300k gtd på Ongame och slutade väl på runt 30 plats tror ja. WD!!
Jag å G slutade lillplus. Men Swempo gjorde sin bästa dag tror jag!! Jag och Swempo spelar sen alfapet till solen går upp. Och sen så slaggar vi en stund å sen så körde jag hem honom.

Det var lite vemodigt att lämmna honom helt klart. Once u go Swempo never go back som det så fint heter. Dock har han lovat att komma tillbaka snart. Det gillar vi!! Inlägget blev kanske lite lamt i slutet men jag orkar faen inte skriva mer nu. Kanske fyller ut det senare om ja har missat något:) Slänger iaf upp lite bilder senare idag! Ska iväg med tvätt nu...

Tack Swempo, Grinders, Anhang och Trips för en/ett klockren weekend/Vecka/Lan!!

Lev Väl

Vigga aka IaMs0rRy

Emprish! Mannen, myten, legenden

Snook dunkar lite dovt i bakgrunden. Sitter med en påse godis?? Jag skall strax sätta på lite pokervideos för att få in lite nytänk och inspiration för veckan som startar imorgon! Imorgon är det dag 1 på veckan med stort V. Emprish dyker upp vid 8 snåret. Ett lock öl är inhandlat. Grinders har pluggat färdigt för denna vecka och kommer sitta fastsvetsad i stolen de närmaste dagarna. För sova skall vi nog inte göra så mkt:) Kanske ett gästspel av Anfoo ochså i veckan om hans plånbok tillåter=P. Utgång på fredag med. Inte varje dag man går ut direkt. Riktigt längesedan nu, det ser man fram emot. Annars så blir det väl mkt nötgrind, en del badbeats historier och ett och ett annat Vänner avsnitt. Ja, jag ser helt klart just på den stundande veckan.

Har varit mkt tissel och tassel om vem det är som skall komma hit denna vecka och alla är väl inte riktigt med på vem Emil som han egentiligen heter är. Tänkte ge er min syn av denna underbara man (kille, pojke) vid namn Emil.

Japp Emil eller Swempo, Empa, Emprish osv. Kärt barn har många namn som det så fint heter. Är en man i sina bästa år. Född och uppvuxen i Onsala. Vid första anblick kan han verka vara en dryg brat=P Men så är självklart inte fallet. Bakom den där uppstyrda hårda ytan döljer sig en man som inte tvekar på att bjuda på det där lilla extra, som gör att alla runtomkring känner sig välkommna. Bäst på fest var ett  uttyck som mynatades efter att Emprish återigen visat vart skåpet skulle stå på den lokala klubben i Kungsbacka. Så när man nu säger att en kille(eller tjej) är bäst på fest, så menar man egentligen: "Fan du är i Emprish klass nu gubben". För tillfället pluggar killen i Halmstad. Han läser säkert något som är väldigt viktigt då han nästan aldrig svarar på spontana fyllesamtal längre. Han har planer på att bli en riktig höjjdare inom finansvärlden och med dom kontakerna han har knytit sedan barnsben så lär det inte vara några problem. Killen är född i den fina världen och är där för att stanna.Annars är han ganska lik oss andra. Ni vet en go å glad gubbe med ett jävla hjärta för poken. Han vann sin första turre när han var 17 och det var tydligen en megafreeroll som Nordicbet stog för. Han blev kändis över en natt. Förstasidan i First Poker var inget att skryta med sa han några dagar efter att tidningen släppts. Ja killen har många strängar på sin lyra helt klart. Å det bästa av allt! Han kommer med sin stjänglans till Hisningen imorgon! Så till alla grinders där ute: Ta veckan off:)

Ne nu blire lite "plugg"

Lev Väl

Vigge


En dag fylld av energi!

Har precis städat hela läggan. Det tog på krafterna helt klart. Men vill ju att allt skall vara tiptop nu tills Swemprish kommer. Och för er som inte vet så kommer killen från Onsala, och det är fint folk som kommer därifrån och då vill man ju inte gärna skrämma iväg honom med en stökig lägga eller?:)
 
Annars har jag haft en fin dag. Åkte iväg till Universeum vid ett snåret för att träffa mina små kusiner. Tillbringade x antal timmar med att kolla på hajar, rida låtsas häst, förlora mot min 9-åriga kusin på 60meter löpning, fått spö i bordshockey och ätit en kaka eller två:) Det var riktigt kul faktiskt och det tror jag dom tyckte också=)

Så ingen grind idag. Har chillat lite dom här senaste dagarna faktiskt. Igår hade jag ingen som helst lust att spendera x antal$ på alla söndagsturrar så jag tog det lugnt och spelade inte alls så många som i vanliga fall. Men vi(G) lyckades hitta några +$ iaf. Alltid skönt när söndagarna slutar med gröna siffror. Brukar ju allt som oftast sluta i misär runt ett-två tiden på natten med ett stort hål i rullen men inte denna söndagen inte:)

Just det! Märkte en rolig sak. Jag sitter här å skriver en massa goja om livet, pokern och allt annat allmänt skit. Och jag har väl en lite skara mäniskor som läser här kontinuerligt. Vi kan säga att siffran är: 10st. Men vad händer då när jag slänger upp några random bilder? Jo tro fan att jag mer än dubblar min dagliga trafik!! Jag tyckte iaf att det satte ribban för den här bloggen... Så härdanefter så skall jag nog beskriva mina dagar i bilder ist. Skippa skitsnacket och låta er garva lite åt mig och mina pics ist. Vad sägs om det? Måste nog göra er besvikna där. Jag kommer fortsätta skitsnacket men med mer inslag av bilder:)

Nej, nu blir det film, som så många ggr förr!

Lev Väl!

Vigge


Lite random bilder...

Minigrind i Hgb

Grinders har ett IQ på +179

Mini Grinders körmodell jobb i thailand
Grinders lillebror som är en riktig pokerräv han me:)
Grindstuga i dec

Att jag ens överväger damer.

Grind i december

Den här smickrande bilden bjuder jag på. A bättre än såhär blir det nog inte...

Busigt Soet....

Jag är talanglös....


Jag har lite för lite att göra idag som ni märker... Men jag hoppas att detta blir ett lyft för thegrinders.se.
Skall nu börja införa dagens eller veckans bild! Nu blir det film!

Lev Väl

Vigge aka SnGBOT aka IaMs0rRy aka förtillfället TheGrinders

Ensam pokerspelare söker.....

En grå kille med alldeles för stor näsa. All tid framför datorn har gjort min syn sämre så:  OBS! Jag bär glasögon. Min kropp är som ett mariekex, tunn å spröd. Jag har absolut ingen charm och min humor är riktigt torr( typ bellmanskämt som partyhöjjare). Jag har ingen direkt ekonomi att tala om. Jag kör en grön schleten opel från tidigt 1800-tal. Taskig hy och jag är absolut inte välhängd!
Söker kvinna!





Snodde denna typ av inlägg av: http://olskrokensfedha.blogg.se/ då det visat sig att 2 av de tre bloggarna där fick napp snabbt.....

Jag är dock lite sent ute kanske så om jag har tur så tills nästa alla hjärtansdag så kasnke...(hoppas,hoppas)

Ne istället för sällskap med någon av det motsatta könet så blir det filmkväll idag. Börjar kanske med någon klassiker såsom Shawshank redemption eller Blow å avslutar me ngn kärlekstramsfilm dagen till ära.

Slänger kanske upp lite randombilder här senare idag på mig å grinders som frodar av livets goda. Men jag lovar inte något!

Lev Väl & Happy Valentines (internationellt)

Vigge

Fredagen den 13:e

Obv ingen grind idag! Otursdagen nr 1. Man kan väl inte ens vinna idag?

Poker, glamouröst?

Ni vet hur det är när man träffar gamla kompisar från förr.(Btw en TLK låt också) Man har inte träffats på några år och det standardmässiga kallpratet dyker upp. "Hur är det med dig då?, Vad gör du nu för tiden?, Bilen går bra" osv. Innan så brukade jag alltid på fras 2 säga som det var. Jag spelar väl mest poker nu för tiden.. Direkt ser man på killen(tjejer bryr sig inte) att han börjar tänka: "Oh, shit. Killen är mångmiljonär. Kör Ferrari, Äter oxfilé till frukost. Borstar tänderna i dompa. Och är allmänt dryg.

Nej, jag har slutat med att vara ärlig. Jag säger numera att jag är arbetslöst. (Fan så mkt sexigare^^)
Folk tror visst att bara för att man spelar poker så går livet på en räls. Pengar är och kommer aldrig vara ett problem. Man gör ingenting på dagarna. Pengarna bara rullar in på kontot i en strid ström medans jag ligger i soffan å kliar mig själv i naveln.

Det är långt ifrån så gott folk!

Poker är inte alls glamoursöst. Iaf inte det jag har märkt. Klart det är skönt att vara sin egna chef osv. Bestämma arbetstider. Ta ledigt när man vill osv.
Men jag kan ju inte säga direkt att jag tar det lugnt. Jag kan ju inte bara sluta spela när jag vill utan jag måste ju ligga i för att klara att betala nästa månads hyra. Man får absolut inget gratis. Jag kan inte ligga och sova till klockan 5 varje dag. Det funkar inte så. Om jag vill vara ledig så måste jag spela extremt mkt innan ledigheten så att jag inte missar för många "speltimmar". Jag "jobbar" ungerfär 8-14timmar om dagen (ta och ge några timmar=P) Jag äter oftast mina "middagar" vid datorn. Hmm låter det glamouröst?. Nej det är det inte. Hade jag inte älskat mitt "jobb" så mkt som jag gör hade jag nog hittat ngt annat att fylla min dag med. Men som Marre aka mamma alltid sa:  Jag är och kommer alltid föbli en nerd. Jag älskar det jag gör och skulle inte byta det mot något (fotbollsproffs hade vart ok=P).

Jag tror jag lägger ner nästan all min vakna tid på pokern iaf måndag-fre och söndag(Tragiskt men sant) Jag tänker på olika scenarion. Pratar poker med andra yrkesspelare och försöker hela tiden utvecklas.(Hmm tänk om jag hade vart så seriös när jag jobbade på Ica, hade nog varit chef där nu isf) Man gör allt för att ligga steget före dom andra, eller iaf så mkt jämnsides som möjligt!

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta, ville bara säga att livet som gambler inte alltid är en dans på rosor.

Tänk er själva när ni lägger er klockan 5 på morgonen en sliten tisdag. Suttit uppe tills ögonen blöder och allt har bara gått emot er. Ni är fan inte rikare nu än när ni gick upp 17timmar tidigare. Ist några eller många tusenlappar fattigare. Då är man inte alltid gladast i världen vill jag lova. Och jag är verkligen inte en highroller låååångt ifrån!

Nu låter det väl som om gambler livet är piss. Så är ju självklart inte fallet heller. Det finns mer positiva fördelar än nackdelar helt klart!

Jag är bara trött på alla som tar oss pokerspelare som slappa jävlar som chillar kex 24/7 Mina föräldrar tillhör nog denna grupp med=)

Jag jobbar precis som alla andra. Bara med något annorlunda och under andra omständigheter. Jag jobbar nog mer än mina kompisar om man räknar timmarna per dag.

Hmm halvflummigt innlägg. Men det får ni ta=)  Det är även lite krydd som vanligt inblandat i denna text. Bara för att göra läsningen lite mer spännande =P

Lev Väl!

TheGrinders


Long time no see......

Japp då sitter man här igen. Ensam, uttråkad. och alldeles, alldeles ensam. Vart iväg och träffat ngra gamla poolare...Riktigt trevligt. Är sådär lagom lullig. Jag skulle nog ganska lätt kunna köra en "snedsträck dance" på parkan i mitt skick atm. Mår riktigt bra just nu. Har inte skrivit här på ett tag för att pokern har gått riktigt jävla segt och då är det ju inte så kul att skriva direkt. Vem vill läsa om en looser liksom?? Ne men som ni märker är jag tillbaka och det betyder ju ´bara en sak:) Greaat succes!! (som Borat skulle sagt) Februari har börjat lika bra som januari började dåligt. Kulorna rullar in i bra takt och vi på TheGrinders är gladare än ngnsin. Jan var riktigt kallt. Förutom dom sista dagarna som var "semi" lyckade. Men nu är vi på g igen, hungrigare än ngnsin:)

Om ni undrar vafan jag aka fyllesvinet gör hemma så tidigt så beror det på:
1. Ingen dam idag eller (ja otroligt nog stämmer det:P)
2.Jag var pank. (Krydd)
3. Jag ska spela match imorgon. (ända sanna i min 3 punkts serie)

Jo sörru. Imorgon är det match, och inga seriösa idrottsmän (mig inräknat) går ut dag innan match, likaså ingen bortamatch, därav ingen punkt 1=)
Imogon gör jag debut i div 6 i min moderklubb som jag lämmnade för några år sedan för att testa proffslivet (krydd ofc)
Jag är riktigt taggad. Sen efter det blir det lite eller ganska mkt söndagsgrind. Antagligen lika mkt missär som alla andra söndagar men just nu skiter jag i d:) Alkohol är en farlig drog, man mår för bra på några 3.5or=)=)

Nej, nej kära läsare nu är det dags för vigge aka torres å få sin fotbollssömn så man kan scora (inte så!) en eller två baljor imorgon:)

Sov gott!!

Lev Väl

TheGrinders aka Vigge aka Vikke osv osv

RSS 2.0