Bra dygnsrytm?

                              



Hola!
Mtt´s är riktigt tidskrävande. En turre tar ju i snitt run 6-10 timmar beroende på hur många som är med såklart. Iochmed att vi brukar börja lira runt 20 och startar upp nya turrar till runt 1-2 så förstår ni ju att ens dygnsrytm inte är den absolut normalaste. Oftast kan man ju inte somna direkt heller utan man ligger oftast å slökollar lite tv innan ögonen faller ihop. Somnade kl 6 i morse och vaknade kl 6 i eftermiddags. Det är inte riktigt normalt=) Dock har jag en sinsano huvudvärk på det vilket gör att jag antaglien kommer hoppa grinden idag. G kör dock på och har spelat sen kl 14 idag. Han lyckades även vinna en 10r för 1500€! WD m8!!

Emil och danne kör också supergrind idag. Själv kommer man nog grinda entourage idag ist. Världens i särklass bästa serie IMO!!

Imorgon blir det inget grind överhuvudtaget då en fin liten utgång kommer ske. Dock har vi inte fått tag i ngt bord ngnstans ännu så vi vet inte riktigt vart vi skall bege oss, men det löser väl sig!

Nu skall jag hänga lite gäng med Vince, Drama, Turtle, Ari och E!

Lev Väl

Vigge

It smells like cookies

                                           



Hej bloggson! Sitter återigen vid datorn och har precis startat upp grinden. Blir prob till att starta upp turrar mellan 22-02 tror jag beror på hur trött jag blir ikväll=) Hade nämligen höstsäsongens första träning idag. Jag va väl inte i form direkt=) Att åka till grekland i 2veckor och kröka är inte att rekomendra till dom som vill va någorlunda fit och behålla kondisen=) Kommer väl ta ett litet tag tills konditionen är tillbaka men det löser sig nog! Skönt att röra på sig lite iaf!

Pokern springer på bra och G lyckades klonka $7.5k igår för en 1:a plats i en turbo turre! WD m8=)

Sticker till blekinge på måndag med G, Allan, Sophie och Emelie. Kan bli riktigt lyckat imo. Kommer bli en liten mysig tripp med mkt god mat, lite fiske samt brädspel och god dryck. Svårslaget! Skönt att komma ifrån stan med och ut i naturen ist! Kommer bli sjukt gött i vilket fall som helst.

Nu på fredag är det dock utgång för att fira en bra månad samt avslutningen på lanet. Kommer bli jag, G, DenDaniel, Swempo och Anhang! Hör av er om ni är ute å slirar på fredag så kan vi kanske mötas upp:)

Nu skall jag fortsätta grinden med Swempo!

Lev Väl

Vigge

Jag är tillbaka!

Hej bloggen! Va ett tag sedan nu! Har bloggat på ett pokerforum ist för att blogga just här. Dålig, ja vet=( Vet inte hur ofta jag kommer blogga här då jag mer skriver om resultat osv i forumbloggen och det är lite enklare än att knåda ihop ett inlägg om livets alla hörnstenar osv=)

Greklands resan vi var på i slutet av juni var magisk! Träffade ett litet(19pers) gäng normänn som var sjukt goa och vi hängde gäng i 2 veckor straight! Riktigt sjuka grejjer hände, precis som det skall vara på en resa! Dock lyckades jag få lunginflammation de sista 2 dagarna så jag vart liggande vilket inte är det mest optimala kanske. Men det blir ju lätt så med för mkt av det goda=)

Efter att ha gjort en stråland maj-månad med runt $30k+ så tog vi hela juni off. Som en semster. Livet lekte och vi bara gled runt å gjorde det som vi ville! När vi kom hem så var tanken att vi skulle börja spela direkt och försöka spela in en greklandsresa med mina föräldrar. Men jag var ju som sagt sjuk så det blev inte mkt spel första veckan. Inget alls faktist.
Jag drog till blekinge för att bli ompysslad av mina päron ist=) Det blir man aldrig för gammal för!!
Så runt den 12 juli hann vi få igång spelandet igen. Lite ringrostiga var man ju första dagen och vi tappade runt 1k$ och livet var depp=( Dock gav vi oss inte och spelet kom tillbaka snabbare än ngnsin. Efter 10dagar hade jag lyckats vinna 2 turneringar och G likaså och vi låg runt $13k+ Vi spelade riktigt bra och var nöjda med spelet. Vi gick mot en klart godkänd månad!

Så igår var det dags för ett litet (läs 17timmars session) grind. Emil aka Swempo och Daniel aka DenDaniel från onsala var här för att förgylla våran dag samt den kommande veckan. Jag spelade fin fin poker och låg djupt i det mesta. G likaså. Lyckades hitta en 5:e plats på ett nytt nätverk som vi aldrig spelat på tidigare. Känt som Ongame. Fick 1k$ för den placeringen! Spelet rullade på och låg riktigt bra med i många stars turrar men fick inga flips att stå i slutskedet av dom. Så tillslut var det bara en $100 1r 1addon som jag hade kvar. Lyckades hitta ett finalbord och hur det gick kan ni se på bilden=) Näst största vinsten i karriären och vi har nästan gjort en lika bra månad som nov-07. Riktigt kul faktiskt att det har lossnat för mig! Dock skall tilläggas att jag är insane goodrun och mina resultat är lite missvisande tror jag. Är inte riktigt såhär bra som jag har varit dessa månader. Det är inte svårt att spela poker när man springer bra!!

Nu skall jag fortsätta grinden med Swempo och DenDaniel!

Lev Väl




Vigge

RSS 2.0