Softa "Hönd"

Bakis som fan idag! Å vad är inte bättre än att spåra ut på youtube då? Hittade dessa 2 dag, ena ett tips av kära olskrokensfedha crew å andra hittade min vän Tanden Enyoj!!

Softa hönd skulle man nog kunna säga till denna hunden......


Å här säger dom verkligen softa hönd till hunden, vilket idag har blivit en fin klassiker  grindstugan:)

Lev Väl

Vigge

Bra skit!

Tjena alla bloggnördar:) Sitter hemma hos G i soffan å degar! Blir inget grind idag tog paus igår med ganska slappt faktiskt! Denna månaden har gått sinnessjukt bra, vrf kan inte alla månader vara såhär?`Men nu så blir det nog inte jättemkt spel mer denna månaden för vår kära vän från london kommer på besök imorgon. Fyyfan va roligt!! Så nu blir det nog en del klubbande, krökande och en jävla massa stök bara:) Jag mår som en kung mao! Sjukt vilken påverkan pokern har på sitt socialaliv! När man springer bra är allt klockrent och allt flyter på lätt, men när man springer som en fransman i tilt är fan pokern inget drömjobb. Men just nu skulle jag inte vilja göra ngt annat:)

Jusst det, jag har köpt mig en klocka nu med:D:D:D Jag är överglaaad:) Blev en sådan jag visade er i ett tidigare inlägg fast med brun urtavla! Jag är supernöjd! Bara dags för G att hitta sig en liten älskling med:)

Hoppas livet leker lika bra för alla er andra!!

Nu blir det film/sovning! Kankse kan få en hygglig dyngrytm innan 2011 iaf:)

Lev Väl

Vigge

Congratz m8! Nu börjar livet!!!!








Ne vi har inte klonkat ngt stort(ännu). Min vbf G har dock tagit examen! Fyyyfan va skönt! Stort grattis m8. Nu börjar fan livet på riktigt:) Men riktigt som alla andra är han inte. För ist för att börja jobba direkt så kommer han att grinda 24/7 med mig ist vilket känns helt jävla rätt! Riktigt roliga och ibland sjukt tiltade tider står för dörren nu m8:)
Nu är det fan på riktigt! G´s skola är över och vi har all tid i världen för grind, chilling och allmänt roliga saker! Inga mer missade söndagar pga skola på måndag osv!

Sommaren står för dörren och jag är mer taggad än ngnsin. Vi kommer försöka spela så mkt vi orkar och vill. Dock så kommer det bli lite olika pitstop undertiden ofc. Vi börjar den 30e Maj med min superdupergrillfest! Sen är det dags för G att åka till espania med lillsoffan. Sen blir det nog (hoppas verkligen inte) Holland innan årets första kalasresa bär av till Ios den 20e Juni! Fyra semiretards ska inta partyön nr1. Det kommer nog bli succé! Sen den 17e Juli bär det av till vårt hus i Grekland med släkten i en tio dagar. Kommer bli mkt chilling osv! Tanken var faktiskt att vi även skulle åkt till Irak (sjukt jag vet!) men det verkar dock inte bli så nu...Men det kanske kommer senare. Sen är det nog mest poker som står på agendan resten av sommarn. Samt en deeeeeel besök på kvalitétskrogen Chez Amis:) Jag tror att denna sommaren kommer bli sådan sinnesjuk jävla succé!! Hopaps verkligen att man får springa okej med så man kan unna sig ngt extra också:)

Jusst det! Blir nog sthlm imorgon med! Är sugen på att åka upp å handla lite kläder till sommarn nu! Men vi får se men det lutar åt det iaf!

Nu kör jag å G igång grinden. Blir dagsgrind idag! GL oss!!

Lev Väl

Vigge

RG4L PLZ!

Japp, 3 säkra poäng till oss idag! Riktigt säkert kanske det inte var men 3 pinnar blev det iaf:) Själv var man bänkad nästan hela matchen. Kom in i 2:a  halvlek. Blev en strumprullare och 4 smalbens kanoner. Och jag får inte starta?=P
Annars va det en sjuuuk dag. Somnar kl 5 i morse. Upp kl halv 8 på morgonen. Skulle nämligen följa med G till tandläkarn och hålla handen! Hur fan kan man vara så dum och lova ngt sådant? Kommer hem runt 10, stupar direkt.
Vaknar av att ngn ringer på min dörr. Springer yrvaken upp och ser en stressad G som frågar vafan jag inte svarar i telefon för!?. Klockan har hunnit slå 18:00 och vi har samling inför matchen =/ Tur att jag inte fick spela så mkt ändå:)
G hade btw vaknat kvart över 5 haha=)

Maj månad har flytit på riktigt bra! Och jag är påväg att göra bästa månaden på ett bra tag! Hoppas det kan hålla i sig lite till för då ska jag unna mig det lilla extra! Ngt som jag har varit riiiktigt sugen på ett bra tag nu! Nämligen en riktigt klocka!

Vad tycker ni om denna`? 


                        

Nu ska jag fortsätta gridnen!! Gl oss!!!

Lev Väl!

Vigge

Man ska inte ge upp:)

Tja dagboken! Igår var det återigen dags för en hutlös grind. Men så som det började igår så ville man bara stänga ner efter ett par timmar. Det va helt sanslöst. G och jag hade nog mest otiming/badrush på riktigt länge igår. Dock så gnetade vi på och gav inte upp. G lyckades hitta några FT och slutade dagen typ miniplus. Medans jag lyckades hitta ft i 70kgtd på stars igen! 4e platsen blev det denna gång och 4.6k$ trillade in på kontot. Skönt att man lyckades vända igår igen! Idag kör vi på d igen. Dock lite senare idag pga träning och andra "ärenden" vi måste göra innan grinden!
Just nu mår man som en apa dock. Har sovit typ 3-4 timmar inatt och det är aaalldeles för lite.....
Hoppas det gick bra för er andra som också va ute å grinda igår!

Nu ska ja fösöka trycka i mig ngt att äta!

Lev Väl!

Vigge

Grinding!

Så då var det dags för en liten grind"session" med käre G. Startar upp nu framtill kl 00.00 typ:) Kommer bli en håård natt hoppas vi:) Semigrindade lite igår och hittade en back to back 2:a plats i 50$Freez på prima för 1050$ Och det gjorde att dagen slutade upp! Alltid skönt med gröna siffror i protokollet:)

Kommer med en liten sommarblogg idagarna!

Ne nu ska vi grinda!!

Lev Väl

Vigge

Låååång dag!

Vaknade precis ur min koma. Hade en riktigt sjuk dag med old buddy oh G igår. Spelade konstant från 12 på morgonen till 5 på natten/morgonen. Jag hittade en 3:e plats i primas 7kgtd 25$r för 1200$ G hamnade med på det Ft men bustade som 8:a för 300$ Sen hade G ytterligare 2ft på prima för typ 800$ till. Jag spelade massa på stars och FT bubblade igen i en 10r för typ 300$:( Kvällen avslutades med en 2:a plats för mig i 50$ freez på prima för 1200$Så dagen slutade iaf upp. Men härrejävlar vad sliten man känner sig atm. 17timmar i sträck brukar man ju ändå inte sitta:)

Idag är det grilling som står på schemat. Fruktansvärt kallt väder dock. Synd att det inte vart lite bättre då kunde man iaf varit ute...Ska bli soft iaf med lite grillning å några kalla=)
 
Idag fyller också min käre vän Viktor år, önskar såklart ett stort Grattis!! Men det är inte föränn imorgon vi ska fira honom då det blir Gocart ute i Torslanda. Jag är riktigt taggad och som den tävlingsmänniska man är kommer man ju ge allt för att vinna, kommer prob bli whine om jag inte vinner=P Sen kanske det blir utgång eller ngt sådant efteråt beroende på vad folk vill. Så det kommer nog inte bli så jättemkt poker i helgen. Ska dock bli riktigt kul att träffa lite folk ist för att stirra in i skärmen hela dagarna:)

Annars så närmar sig sommaren och alla dess resor. Fan vad jag ser fram emot det. Den 20e Juni bär det av till Grekland och Ios i 2veckor. Fan vad man e taggad!

Ne nu blir det systemet och sen grillning!!

Hoppas alla får en kalashelg!

Lev Väl

Vigge


Riktigt nere atm.....

Bustade precis innan ft på en 50$ Freezoutt på stars. Gjorde ett sådant sjukt spel så d finns inte..Låg i mitten å potten jag bustade ur va för CL...Jag vet inte vad som hände men fick ett fruktansvärt hjärnsläpp....Folk va riktigt dåliga btw...10k$ till ettan ja fick 400$ jag känner mig så fruktansvärt tom atm att jag inte vet vad ja ska göra....fyyyfan va ja mår kass..................................

Maj!

Såja nu är det ny månad nya tag:) April slutade ngra $K upp men ingen spec månad. Jag sprang som en kall kalle i kanalen. G däremot var het som vanligt och han tog sin 4e raka vinst över mig resultatmässigt. Dock så har jag kanske redan säkrat min vinst för maj nu!? Hittade en fin  2a plats i 70kgtd på Stars å inkasserade $10K, det va helt klart välkommet efter min kalla aprilmånad. Nu tar vi nya tag och siktar på rekordmånad! Idag har man varit sådär småseg och det  vill inte riktigt släppa direkt. Så ska nog ta en powernap nu och sen starta grinden vid runt 8:a.

Sen är det ju även snart dags för den årliga grillfesten för mina nära å kära, som varje år inträffar vid min födelsedag:) Nu jobbar vi bra väder bara! Det kommer bli hur kul som helst! Jag hoppas att så många som möjligt kan dyka upp!!

Yeye nu blir det sängen!

Lev Väl!

Vigge


RSS 2.0