Städa lika med Själsro?



                         



                                       En nöjd Vigge under Cypernresan! Är lika nöjd nu=)








Det var en gång jag städade min lägenhet och det var idag. Snipp snapp snut så var sagan slut!

Helt sjukt faktiskt, fick en impuls av att städa hela min lägga. Eller det var ett straff egentligen för att jag spelat så dåligt samt whinat så in i helvete den senaste tiden=) Å vilken städning sen. Damsög, tvättade golven, alla andra ytor, toaletten samt att jag diskade lite (inte allt det är ju förjävla tråkigt) Men nu har jag dragit på några doftljus men även ifall jag har världens största näsa så kände jag ju pbv inte att det va olika doftljus. Så nu luktar det hallon, vanilj och choklad. Skum doft..Yeye, bättre än instängd gammal grindlukt iaf! Nu kommer inte Emelie få så mkt att göra när hon kommer och städar nästa gång=)

Pokern går okej iaf. Men det är inte min förtjänst direkt. G har spelat riktigt fin poker och dragit in $7-8k Wp m8!
Själv hittade man dubbla ft´s igår i primas €10k och €7.5k 6 seat. Blir brutalt utdragen för 2:a platsen i 6seat å får in det med QQvsAA på €10k. Finalbord iaf vilket känndes skönt! Känndes som om proppen gick ur eller bubblan sprack. Kalla det vad du vill. Fick vinna flipps igår iaf! Nu är jag på g igen! Kommer köra ett grind ikväll efter CL.

Årets match redan idag? Inter-Barcelona, kan det bli bätte? Bommade ett bet igår med pga att juve spelade 1-1. Hade varit 6 fina kakor där annars=( Någon som har något spelvärt idag? Är nämligen riktigt kass på sportsbetting och spelar alldeles för mkt med hjärtat isft för hjärnan=)

Hoppas alla får en kalas dag (fan vad bra man mår efter man har städat!?)

Lev Väl

Vigge


Alla gillar brudar!


Årets text? Sjuk låt iaf!! Nu signar jag ut för en kväll på stan! Lyssna å njut=)

Lev väl!

Vigge






Klubbhora?

                   


                                                        Ett gruvfyllo....





Tja bloggson. Bakfull som ett djur har jag varit hela dagen. Hade en riktigt trevlig dag igår! Vi käkade mat och sjöng singstar(inte jag) och tittade på fotbollen samtidigt i stort sett:) Ordnat kaos mao. Riktigt jävla kul blev det iaf. Vi blev några stycken med! Jag,G,Allan,Professorn,Sophie,Hanna,Emelie,Linnea,Bella och 2 kompisar till linnea och hanna. Sen efter middagen(som fö tog 2 timmar att göra. Brukar gå på en 45min max) blev det utgång på Deep. En av de trevligaste utgångar på länge även om den kanske kunde slutat på ett lite bättre sätt=) Dock vart man duktigt seg idag och börjar väl bli hyffsat mkt människa nu iaf:) Såg ut som fan här innan idag. Tacka Gud för emelie vet inte om ja hade klarat mig utan henne=) Hon städade iaf till det ordentligt så nu kan man iaf leva här igen=)

Poker har jag inte spelat ngt idag känndes ganska pointless å sätta sig ner å köra ett pass när man mår som man gör. G har dock spelat några timmar nu, men verkar gå hyffsat kallt då jag inte har hört ngt posetivt från honom =(.

Just d, lyssnat på James Blunt hela dagen. Smågay, ja vet! Men det är en jävla dundermedicin mot bakfylla iaf=)

Imorgon är det allans "riktiga" 18-årsfest. Kommer bli en del folk å ganska mkt krök imon med mao. Så kommer väl må ännu sämmre på lördag! Men vad gör man inte för sin lillebror?

Träffade Zlatco aka guldpojken i tisdags med! Riktigt kul å se honom igen. Nu får det inte ta lika lång tid tills vi syns ingen! Skulle träffat Maria med i veckan men jag är ju världen tråkigaste/lataste person!? Så har ju obv inte hört av mig till henne. Yeye, vi får väl träffas ngn annan ggn:)

Ska dra igång ett litet cg grind nu tror jag ändå!

Vi hörs på söndag bloggen!!

Lev Väl


Cypern, smaken du aldrig glömmer!

Tja bloggen im back in business! Efter en härlig vecka på cypern är det dags att dra på sig blåstället å grinda hösten å vintern lång! Cypern va riktigt nice, det bjöd på det mesta. Sol,bad,fest och en del donken blev det:) Inte pratat mer än några meningar poker på över en vecka. Sjukt mtp hur mkt strategier, olika scenarion osv man annars pratar när man är hemma. Riktigt välbehövligt var det iaf efter en bedrövlig augusti! Men nu ör vi iaf tillbaka och vi kommer inte hålla igen utan börja stenhårt redan imon! Kommer prob bli en del whining men det får ni ta=) G har dock spelat lite idag och hittade ett fint dagsplus på 2,2k$ Skön start iaf, nu gäller det bara att fortsätta!

Just ja, ska tatuera mig med. Far min fyller år och har tjatat ett tag på att vi ska tatuera oss ihop. Jag har dock varit lite skeptisk, men nu ser det iaf ut som om det kommer bli av. Han fick nämligen det i present av mig=) Blir vårat efternamn på brötstet. Där jag min smalejävel har minst kött på kroppen? Kommer prob gråta. Om det sker tar jag ofc kort på det och outar mig och min smärta i bloggen:) Ska se till att få tid nu bara! Är redan nervös=P

Flummigt som vanligt=)

Lev Väl

Vigge


RSS 2.0