Semmmmester...

Såja....iväg från skitjobbet å in i skogen i en vecka där jag skall tränas till elitsoldat av högsta rang....Njae...men ja ska till skogen iaf....Blekinge imorgon ska bli en fröjd...Inte göra ett skit....sova hur länge ja vill, äta sjukt mkt mat, dricka öl, läsa bok och fiska är ngra av d grejjerna som står på schemat för mig å Senior. DET behövs....inte som mina andra semesterveckor direkt där Krök har stått högst upp på agendan...Ne nu ere chilling som gäller heeeelt klart:)
Sen när man kommer hem därifrån så e d poker 24/7 igen....Har inte haft en grindvecka me G på sinnessjukt länge nu så det skall me bli riktigt nice... Annars så vet ja itne va som händer framöver..Och det är ganska gött det me..bara glida runt å ta d som d kommer....

Har bott hemma hos mor å far nu när dom varit bortresta å det har me varit en frod....Men snart ska man flytta hem till betongdjunglen igen..Men men där väntar Krensta me nybryggt kaffe så d ska bli lillysigt å komma hem igen...

Äsh ärligt talat Vem faan bryr sig om d ja skriver?? Skit samma...

Lev Väl!

TheGrinders

Seg sommar

Tjeena alla råttor=)

Livet glider vidare...snart e sommaren!? över och vi går mot höst å depression...Jaa som d ser ut nu så kommer vi inte komma iväg till vegas denna sommarn...Å det är så jävla tråkigt så det finns inte...Jag va nästan helt intsälld på att åka men kan man inte plussa mer än 4k$ på 2månader så förtjänar man fan inte att åka...Det kostar alldeles för mkt för en fisk som mig...Å mkt annat har inte hänt det senaste heller....förra sommaren kan ha varit den bästa ngnsin...vi va på chez varje dag (nästan iaf) jag spelade poker tills ögonen la av och jag levde livet helt enkelt....Men nu så har ja blivit en riktig svensson råtta...Jag jobbar å har lägenhet med en massa räkningar...Det är en ganska annorlunda sommar detta gentemot den förra...Även fast jag har varit ute i europa 2 ggr denna sommar å svängt d lurviga så har det inte vart mkt annat kul denna sommarn...Jag är sjukt trött efter jobbet och brukar allt som oftast sommna hemma i soffan till ngn kass film...Jag har inte ens vart på chez en ända ggn denna sommarn....fyyfan va kallt... Men nu har ja iaf semester i en vecka å då ska ja åka iväg å chilla lite kex igen=) Vilket ska bli gott.....
Pokern har dock också fått ett litet! men ändå ett uppswing..2k$ på en å en halv vecka va riktigt viktigt....men d kan ja tacka G för det är han som har börjat håva in "fiolerna" igen=) WD m8..

Ne sikken tråkig b*gblogg detta blev... men ändå....

Lev väl!

TheGrinders


Jobb, en jugge å lite poker..

Jag kommer bli fast här jag bara känner det på mig... För nu har det hänt...Jag har blivit pappa!!...(ne det har jag verkligen itne, men fatta vilken chock d hade varit!!!) Utan jag har gått ytterliggare ett steg mot svenssonlivet. Jag har nämligen fått förlängt me jobbet igen...Till december eller ngt nu denna ggn...Jaja..d e ju alltid gott å ha ngt att göra iaf..

Men en sak som är jävligt gytt me jobbet är att en liten jugge vid namn guldpojken har kommit tillbaka för att göra ett göra gästspel här i ngn vecka...Vilket är väldigt uppskattat då Maria aka Mamma har semester å Danne aka Chefen tar semester nu på fredag...så sällskapsjuk som man är var detta en megaklonk i mina ögon;)

Annars förutom jobbet så är livet i stiltje...Jag har flyttat hem till mina föräldrars hus iomed att dom är bortresta å det är jävligt gytt faktiskt! Så det blir mkt film å mkt poker hela kvällarna...Å det är precis så ja vill ha d just nu=)
TG har ett nytt projekt på G med (som vanligt me andra ord dessa jävla projekt=P) Men det tänker ja inte berätta ngt om nu för jag orkar in jinxa oss som så många ggr förr utan jag kommer berätta lite senare om hur det gick(iaf om d gick bra). Så vi har precis börjat med detta å d är ett av d mest spännande grejjerna vi har gjort hitintills iaf=)

Ne d var väl allt ifrån mig idag...

Lev väl!

TheGrinders


Helsingborg!!!!!!

Sommar Sommar å sol have..nananananana....
Tjipp! Å välkommna till TheGrinders. Ikväll ska vi till helsingborg å inte vilket helsingborg som helst utan Hääälsingborg...
Solen lyser å d e fredag å TG ska till Hgb vilket ska bli äckligt j*vla kul!. Min ruttna corsa står som färdmedel för denna tripp å som grädden på moset har ac´en lag av=/ det kommer inte alls bli varmt ja lovar!! Men men man får helt enkelt sätta på sig glajjorna å steka bokstavligt talt!! I helgen ska vi spela en maraton session,(vet att du får stånd av d uttrycket swempo) ska lira konstant i 48h vilket ska bli gytt som schnaas!
Så det lär bli en del Redbull som förövrigt e Guds dryck till människan...Sen kanske vi går ut me så man får chansen att klämma på ett dambröst..(jävligt oseriöst!! det där me utgången asså..men me dambröstet va ja fullt seriös=P).
Annars får vi hoppas att vädret e med oss så man kan sitta me laptopen i knät och grinda samtidigt som man surplar på en Havanna Club me cola! Hade vart en lilldröm. Så jag har precis givit min käre vapendragare "Lillkuks-G" en inköpslista inför helgen! Så nu är vi nog redo för en pokerhelg. Det är exakt det jag behöver nu efter en fest vecka med en sjukdom till följd av den. Annars glider livet på som vanligt. Jag jobber och står i och på kvällarna gör jag det bästa för att bygga på min image som en riktig svensson! Kokar kaffe å läser Stieg Larsson precis som varenda annan svenne på +40 gör på sin lediga tid. Hmm...

Annars så skulle jag bara vilja säga snyggt jobbat till MakeMeTilt eller Jalle som vi annars känner honom som. Han fullständigt krossar på Prima just nu t om regsen åker på storstryk mot honom. Han har tagit runt 500-800$ av oss t om sjysst Jalle=P. Hoppas sviten håller i sig nu bara å du fortsätter krossa!!
Aja thats all from me folks!

Lev väl

TheGrinders


Poker,vänner och sjukdom...

Så nu var man tillbaka på jobbet igen efter en liten sjudomssväng...Inget kul det där men men nu e man på fötter igen=).
Jobba suger dock när man vant sig vid ledigheten...men men d e ju bara 2 veckor kvar tills 2 veckor till=).
Annars var resan till Ios oförglömmlig...Herrej*vlar va kul det var. Man hade ju en del å ta igen efter 2 års frånvaro från minna idioter till klasskompisar.. Å vi tog igen allt me råge om man säger så=).
Det hände mkt sjukt men det skall ja inte ta upp här=). Annars flyter allt på som vanligt. Pokern har ju gått som en bergochdalbana det senaste, men nu har vi "peppar, peppar" hittat en strategi som vi tror kan funka. G har plussat 8 dagar av 10 nu när jag inte har varit borta å det är helt klart godkänt! Allt vi hade tappat är tillbaka på vårat konto precis som det skall vara=). Så nu får vi hoppas att våran lillstreak håller i sig=) så vi kan göra lite roligare saker..JAG är såå snuskigt sugen på en breitling nu så ja döör..men då måste vi plussa lite till först=( Men men det viktigaste är iallafall att vi plussar. Annars så händer det väl inte jätte mkt just nu...eller jo föressten vi skall till HGB nu till helgen...Blir prob Bara TG då tensta vill supa till det å ja vill bara lira nu när ja har missat massa speltimmar=) Så ja å G drar till HGB å det vet ju alla är nöten va gäller plussandet=P. Så en breitling till måndag!?`Slurp hade d vart iaf=P.
Ne back to jobbet nu vi hörs bloggen...

Lev väl!

TheGrinders

RSS 2.0