Sol, sommar och fredag!!

Fredagen kan vara Guds gåva till människan tror jag..Aldrig annars mår man så bra som på denna underbara dag..Själv sitter man i short(sick) på jobbet å svettas som en gris..Jobb, jobb och åter jobb..Men vafan gör det när man har två dagar ledigt om ngra timmar...Imorgon är det fullt ös medvetslös! Korpiaden me mina gamla gymnasiepoolare..Prob blir det väl vinst=P Sen är det sommarens softase grillfest hemma hos mej...Där kommer ölen och skumpan flöda det vill jag lova=) En och en annan morgan-cola lär med slinka ner=)
Så på söndag lär det väl inte heller bli ngra direkta turrar...suck...Söndagar som alltid annars har varit min absoluta hatdag har numer blivit en soft turredag med G..Diverse stora turrar körs samtidigt som man surplar redbull å dylikt..Men prob inte denna söndag heller då...Pokern har legat lite på is det senaste...Jag har helt enkelt inte orkat sitta uppe å nöta halva nätterna för att sedan gå till jobbet...det tär på krafterna vill jag lova...Men G hårdgrindar som aldrig förr ändå och han ligger väl ngra $ upp=)
Snart är det dags för EM med...Bara 10dagar kvar nu! Shit det skall bli stort... Öl, wienerschnitsel(?) och fotboll är en saalig blandning=). Men dock har ja tappar bort mitt pass(oväntat va??) så ja måste lösa ett nytt nu på måndag......Suck....

Jag hoppas att alla får en kalasdag hos mig på lördag=)

Lev Väl

TheGrinders

21år and still going strong...........

8.50: Vaknar med ett ryck. Den j-a skitmobilen har fan inte ringt å ja e sen. Hade svårt att sommna igår jag, var såå j-a nervös inför min alldeles egna speciella helt underbara dag...NOT. Jag satt uppe å grinda me G=)..
8.51: Kollar i spegeln om jag har fått ngt skägg(japp vågar kolla iden ibland) men icke får nog vänta tills jag fyller 22. Då har jag hört att man får skägg^^
8.57:Ute ur dushen, tar en snabbtitt i spegeln igen men icke, "Faaaaan".
Kliver i stressen på min kära grindpartner G som grymtar till och hytter med högernäven och träffar mitt knä. Sorry m8.
9.00: Påklädd och redo för work. Kliver ännu en gång på G men denna gång bara för att jävlas för att han slog mig på knät. Han kvider sig av smärta när 29kilos Vigge hoppar jämfota på hans knä! HAHA Evensteven
9.05: En sista titt i spegeln å där ser jag det till min stora förtjusning ett strå av manlighet. Jaaaa det finns hopp även för mig hinner jag tänka innan jag upptäcker att det är ett svartpeppar korn från gårdagens middag. Suuuuck!

9.07: Sitter i bilen på väg till jobbet å tjurar. Sikken jävla födelsedag då... Inget skägg iår heller... Börjar då tilta ur totalt å sitter å skriker i bilen som en sur gammal gubbe (utan skägg) på alla sega bilister som inte fattar att jag är sen. Och har haft en sjukt jobbig dag än så länge.
9.18:Jag anländer till jobbet och hittar inte mitt skrivbord. Det visar sig att det ligger gömt under en hög av papper.
Jaaa Klonk!!!

Så Summa sumarum av min födelsedag so far:
Jag sov sjukt hårt. Vaknade sent. Hade inte fått skägg. Hade inte fått ngn ferrari. Hade inte ngn supermodell jämte mej i soffan. Vaknade inte upp i ngn monstervilla.
Jaa så min födelsedag är absolut olik alla andra dagar! För då har jag ju allt det=P

Lev Väl från en 21-årig

TheGrinders 


 


Swempo hetare än PH

Sitter på jobbet å e allmänt schleten...Men d e väl ingen nyhet!?.....Det har inte hänt spec mkt här dom senaste dagarna. Det har varit jobb,jobb och väldigt lite poker. I helgen va jag i stan å spårade me ngra gamla arbetskompisar. Å söndagen sov jag bort. Men igår var det dock dags för lite poker igen på det hederliga gamla CC.. Det var en 500kr turre som stod på slaskschemat. Vi var hela 7 m8´s som hade tagit oss dit. Jag hade väl inte ngra speciella kort eller speciella potter att skriva om. Dock så fick ja 29cm onsala stål där solen inte skiner..Om man säger...Swempo va hetare än hetast å ja fick omslag på omslag i helt fel tillfällen då ja inte "kunde" syna. Swempo hade nog tillome spöat Phil Hellmuth igår...ungefär så het var han. Dock blev han utköpt av sveriges största tomte igår å slutade tillslut på en 4:e plats. Ändå jävligt bra gjort för första livé turren på CC. WD m8!!
Annars har G´s heltidsgrind börjat...Å jag hoppas att han kan klonka lite när ja sitter å grindar ica-jobb.
Idag är det dock dags för turre igen när 215$ 6-seat ECOOP står för dörren! Hoppas på lillklonken där iaf=)

Lev Väl

TheGrinders

Att leva på en kortlek...

Jaja lever gör jag ju faktiskt inte längre på 52 kort....men ja gillar uttrycket^^..Spelade en sattelit till SM igår på casinot.....Jag lyckades bubbla.......Fyfan va tråkigt suttit i 52243535timmar å fick inte en krona...När vi var 7 kvar på FT så tog 5 Sm-plats och 6an fick 1k så d fanns ju typ "2" bubblor.(om man kan säga så) 4st har mellan 30-50k i stcak å jag å 2 killar till ligger runt 20-24k i stavck så d e relativt jämt. Med blinds 1500-3000 blir d rundfold till SB som är short å ställer för 17k tot jag synar med A8ruter i BB. SB visar j2 klöver...Å när fan har jag vunnit ett sådant läge nu på senaste? Ne flop blankar å jag börjar få lite hopp..men turn kommer en 2a och lämmnar mej me 6k kvar.....K*k....Handen efter blir ja AI me k10 spader mot 2spelare...Floppar Nötfärgdraget på turn får ja openeded me men river blankar å jag fick den retfulla bubblan....

Men sådant händer när man lever på en kortlek. Det är bara å bryta ihop å¨komma igen...Är annars nöjd över mitt spel för tillfället...Liksom frågan är inte OM utan NÄR Megalklonken kommer!!

Lev väl!

TheGrinders


Nu är det nog nära ändå...

Japp det gick inte riktigt som jag ville ändå förra veckan...$10000 var målet att spela in...men ja klarade det inte=( $4000 klarade ja på en vecka och jag är inte nöjd för 5öre=(..Borde varit minst 10k men men...ja kommer igen=)
Nu känns det ändå som om Vegas är sjukt nära...Jag å G 2veckor i pokerspelarnas mecka...Kan det bli bättre??
Men fortf är det lite som är i vägen...vi måste hitta ett bra hotell samt en bra flygbiljett...Detta är ju saker som inte behöver kosta så mkt...för så mkt pengar som vi bara kan ska ju läggas på gejmet=)
Ne så nu får vi ta oss i kragen så att vi förhoppningsvis sitter på planet mot vegas den 1-2juli!! Shit charlie va sinnes kul d hade(kommer) bli....

Men som sagt inget är heelt spikat ännu..även ifall jag gärna vill tro det...men ja skulle gissa på att det är ca 95% på att vi kommre iväg i sommar!! Då ska det fan rensas amerikansk turist fisk(lol)..Ne back to work....


Lev väl


TheGrinders


En kall turrelördag....

Men vafan gör d eg? Imorn kommer Klonken bigtime då TG går över millen!! Å om den inte gör d så kommer fler tillfällen nästa söndag...å söndagen efter osv osv. Igår gick dagen i huvudvärkens tecken, Så jag sov länge å vaknade inte för en seent på fredagen...dock lite segt å missa jobbet men ändå...hade sovit 5timmar på d senaste 48=/. Nu sitter ja å gejmar lite cg me swampen men vi är även kalla i d....Mottiggen är högt upp i r-en. Men men...ska nog fan ta mej en kall bud nu å chilla kex...Jag återkommer på måndag me hur mkt plus jag gick igår...Siktar på 100000$ heelt seriöst... Kan dock bifoga turreschemat för imorgon=)

Här kommer det:
SundayMillion-Pokerstars-$215
$300Kgtd-Party-$215
$100Kgtd-Ladbrokes-$110
$175Kgtd-Prima-$65 plus rebuys
$100Kgtd-Pokerstars-$?
$250Kgtd-Bet365-$215

Sedan tillkommer säkert ngra å ngra faller kanske bort...Men ja borde ju klonka ngt=) Million hade ju vart helt ok...

Ett klöveress kostade mig $6k..

Så nu sitter jag här å skall strax springa iväg till jobbet! Väntar dock på att emil ska komma hit först. Jävlar i havet vad kul vi skall ha=)...Jaja nog om d tillbaka till min "cooler" som "kostade" mig $6k.

Spelar en 100$ rebuy på laddie. Spelat fatalt dåligt vissa perioder i början men lyckas ändå hålla mej kvar å jobba upp från short till medelstack när vi är runt 30st kvar. 20 får pengar. När vi börjar närma oss bubblan så höjjer jag på det mesta då bordet jag satt på va tight som få. 300$ bettyde antagligen ganska mkt för dom som satt där. Jag lyckas iaf steala upp mej till en top 5 plats. Sedan chillar jag lite tills vi e 11 kvar å d e FT bubblan å jag börjar köpa igen. När finalbordet startar åker jag direkt på det me AK mot AQ mot en shortie men ger inte upp å stångas vidare!
Lyckas köra ut ngn å spelare åker. När vi e 3 kvar har jag lyckats ta ledningen. Inte med jätte mkt men jag leder iaf. Tappar sedan i ngra potter då jag har fått vika pre eller post flopp då jag fått hårda omslag. Tycker ändå jag är bäst på bordet å om jag inte blir utköpt så är förstapriset på $10k mitt. Men då händer följande:
Hittar QQ på BB. Knappen slänger å SB slå upp. Killen i Sb har haft världens rush på finalbordet! Jag slår  om hans bet x3. Å han pushar. Blixtsyn av mej å killen visar AQo å Jag e massiv favorit. Men en liten söt treoutare i form av ett klöveress kommer direkt på floppen å jag lyckas inte hitta den magiska 1outarn å jag var historia!
Fick nästan $4k för besväret vilket är ok men fan inte mer! 
Känner att jag iaf kommer klara $10k på en vecka....om inte mer.
Jaja nu måste jag ta tag i mitt liv å gå till jobbet där jag idag kommer tjäna heeeeeela 130$. Klonk.

Lev väl

TheGrinders

Nu e det illa...

Jag är så j-a jobbtrött..Vafan ska jag jobba eg för?? Jag hör hemma på den gröna filten. Check, Raise, Fold, Allin, Fold och Klonk det är mer min melodi. Inte sitta å vända papper. Inte nu. Jag e föör ung för ett heltids jobb. Halvtid hade fan vart nöten. Men nu jobbar jag heltid me å vända papper och det är fan så kallt. Men stundtals e d faktiskt kul på jobbet men de tillfällena är fan få. Iofs här har jag ju en "garanterad inkomst"! men 12k kan jag ju knappt leva me på en månad....Suuuuuck.

Lev väl

TheGrinders


Den gråa Måndagsbloggen!

Aa vädret e fortsatt bra..glassen smakar godare än aldrig förr i solen å livet är allmänt gött, om det inte vore så att man sitter på ett kontor å simmar i papper. Jobb, jobb och ännu mera jobb. Vad har man gjort för att förtjäna detta?
Ne jag skulle vilja sluta rakt upp å ner på jobbet å komma tillbaka ngn ggn i vinter. Men d funkar ju tyvärr inte.
Mamma säger att jag måste jobba=(Och jag är ju "mammas pôjk" och gör som jag blir tillsagd, men just nu är det tungt.

Å ingen klonk blev det igår heller. Vi va med ett tag å jag trodde länge att vi skulle vara uppe å nosa på iaf runt 100k sek...men icke..ngra lusingar hit å dit blev det ist... Kul...Undra vad man skall göra me pengarna?

Annars var helgen fin. Uteservering å Bögklubb kan d bli bättre??(lol) Söndags turrar igår och en del kalla även i fredags!

Swempo kommer på besök i veckan med å då kommer väl skumpan flöda som aldrig förr, poker spelas till ögonen blöder och Rambo gå på repeat på dvd´n(manligt va?)

Ne nu i veckan kommer jag att plussa minst $10k!Jag är så övertygad om det. Jag kan t. om. slå vad med mina läsare! Oavsett belopp om att jag kommer klara det!!
Any bets'??=)

Lev Väl!

TheGrinders

Snälla ta mej till Syndens Stad.....

Markerna rasslar från 10-tusentals spelare som sitter å väntar otåligt på att nästa hand skall börja...Markerrasslet är nästan öronbedövande i lokalen. Alla har samma mål, $10M är förstapriset och jag tror att man nästan kan ta på känslan inne på Harrah´s Casino i Las Vegas. Men vad vet jag för jag har ju aldrig varit där! Och det är iofs ganska solklart varför jag ej varit där ännu. Jag är ju inte ens 21 än. Men snart så infaller den magiska åldern å jag har rätt att slå mej ner vid ett av de tusentals borden. Kolla motspelaren i ögat å checkhöjja honom me nutsen (aa jag blir nästan kåt^^). Jag vill så j-a gärna komma dit i år. Spela lite side events i WSOP. Å slaska lite på cashgamesen. Men för det så måste jag plussa lite mer än vad jag har gjort det senaste. Det räcker inte med lill-plusset á 20k sek i månaden. Nä nu måste ja spela betydligt mer för att d skall kunna bli verklighet i år. Så nu e målet 60k sek på 30dagar. Lite tuffare än 20k men absolut inte ngn omöjlighet.
Jag måste nämligen kunna ha $10k me mej å slaska för=). Men tänk er själva att sitta där i typ $1500 NL WSOP
Det är 18spelare kvar, 9st till Ft. Kroppen är på helspänn efter att ha spelat 20timmar/dag senaste 4dagarna. Och ett första pris på $1M då e man fan taggad. En lill-klonk där och man är med i gemet=P. Eller varför inte bara sitta vid poolen sippa på en screwdriver i 35-40graders hetta. En tripp längs strippen å alla deras softa affärer. Eller varför inte hyra en Lambo för en dag å dra ut i öknen å lägga lite lakrits.(det där skrev jag inte va??)

Ja i Vegas kan man nog göra vad f-n man vill! Jag vill dit och jag vill dit nu!!


Lev Väl


TheGrinders


Poker ett kompliment till fotbollen!?

Jag har tränat fotboll ex antal ggr varje vecka, spelat match och tränat lite till..Självklart hade man framtiden klar för sig. Först allsvenskan å sedan Premier Leauge och Liverpool FC. Men så tänkte väl iofs alla knattar i13 år åldern. Men jag trodde lite extra på mig själv, jag var med i startelvan i ett lag som var rankat 1:a i Sverige.. Vi hade kommit 3:a i gothia 2ggr å vunnit lite olika "stora" cuper så jag trodde absolut inte att det var ngn omöjlighet! Men ju äldre jag blev ju mer insåg jag att jag någ aldrig kommer att bli ngt inom fotbollen! Träningsviljan fanns inte där längre. Å andra grejjer tog upp min fritid..Så det slutade med att jag bara spelade fotboll i ett division 4:a lag å inte ens A:laget utan B:laget.

Men nu är jag 21år och är fortfarande inte bäst på ngnting direkt. Men nu har jag dock ett annat intresse som tar upp det mesta av min fritid. Poker! Och  även om jag vet att jag aldrig kommer bli bäst i världen på kort. Men ändå så sitter jag med samma förhoppningar om att jag skall bli proffs i poker som jag hade när jag var 13år och ville bli fotbollsproffs. Jag och G kan sitta å flumma oss bort i olika drömmar om storklonken som ligger å lurar i hörnet. Precis som när vi var små å drömde om Premier Leauge. Och vi har även lite kött på benen va gäller pokern. En klonk i 175k som största bedrift samt ett flitigt plusande på cashgamen. Så det är klart att vi tror att vi är bättre än avrage(precis som varenda jävla pokertomte tror). Men grejjen är denna: när fan man ska inse att man aldirg kommer bli ngt speciellt i pokern heller. Man är medioker precis som i allt annat. Men vem fan vill vara medioker?
Inte jag iaf! Jag vill vara bäst! Iaf på ngt. Ngt där jag vet att ingen kan slå mej på fingarna. Där jag är TopNotch(schtekar uttryck javet^^). Men jag hoppas att jag aldrig inser att jag inte kommer bli ngt spec i poker heller för vafan ska ja då hålla på med? Ist kommre jag gå runt i min bubbla å tro att när en killen har spelat ut mej totalt, att han bara hade flyt och att jag är så j-a mkt bättre än honom!

För just nu lever jag i den bubblan. Jag tror att jag är äckligt vass. Det är nästan så att jag mår dåligt av mitt självförtorende.  Så snälla swempo kom hit å krossa mej Hu så jag kommer ner på jorden igen, För du är prob den enda som kan rubba mej just nu=)

Lev Väl!

TheGrinders


Det gick som det gick....

Ja då va våran "oskuld" tagen...vi har spelat en medelstor turre med många kända namn! Micke Norinder Sm-mästare i Omaha, SM 2:an i Texas Holdém Luc ngting, Mats Iremark, Oskar Silow etc etc. Men TG va inte sämre än ngn av ovannämnda proffsen utan vi fick ju iaf en pengaplats! G slutade på 15:e plats av 220startande! Well fking done m8! Dock så är ju 15k en piss i havet (lät drygt men vafan inköpet va ju ändå på 6.5k!). Så igår var det blandade känslor hos TG. Jag var grymt nöjd över G´s spel men jag tyckte ändå att han skulle få vinna flippet mot Chrioffer som hade vunnit 4 flipp irad innan.. men icke, G hade riggen i röven å Chrisoffer hade den i ryggen...Men ändå top 15 i första stora liveturren! WD m8...Som sagt är det blandade känslor..Men nu har vi dock ¨fått blodad tand för livepoker! Så nästa stora turre som vi ska lira är faktiskt SM i sthlm!

Så nu sitter man här på jobbet å har allmänt tråkigt...arbetslusten efter att ha tappat en månadlön och plusat en på ngra timmar är väl inte på topp...Så mkt jag tjänar på en timma är ju standard höjjningen när man lirar cg...Men men man måste ju jobba med! Men just nu är det faktiskt segt...Jag hoppas dock att jag får tillbaka lite arbetslust snart eller iaf senare i veckan=) Imorgon ska dock TG till casinot å slaska i en 300kr turboturre=) Det ser man redan fram emot=)

Lev Väl!

TheGrinders

Sick....

Aa d gick som väntat G är kvar me lite under avg och jag åkte rel tidigt... Men detta e sick...

Shuffle upp N deal hörs å jag tittar ner på KK...Första handen KK......Sitter på BB en kille i sen pos limpar 50 och 2 till hittar syn.. jag slår om 300 då slår killen i sen pos om till 1300 WTF!! d andra 2 lägger sig å jag vetifan va ja ska hitta på... kallsynar iaf...flopp kommer 235 regnbåge...ja checkar aggressorn bettar 2k jag steksynar...jag kan fan itne bara släppa KK så......turn kommer Q å jag checkar å även agressorn..Nu slår jag fan inget.....Nu vet ja att killen har AA å jag e körd...river kommer 4 å jag checkar å han bettar ut 3k....Foldar å visar KK han sa senare till mig att hab hade AA........sick att jag inte tappade hela stacken där........Jaja shit happends...får inte ngra händer eller träffar å springer senare in i AA me JJ å min historia var över.........
¨
Men sen satte ja mej å spelade CG å alla vet ju att d e nöten för mej^^ hehe iaf upp 6.5K å inköpet va inspelat=)
Gjorde en fisksyn i en 5k pott me Ahög på river me som stod^^ Lol Nebu släng dig i väggen=)

Nu hejjar vi gärnet på G å hoppas att han hittar Lillklonken=)

Lev väl!

TheGrinders

Bifogar en Bild på mr G in action=)




Enjoy=)

Jävlar i havet vad taggad man kan vara.........

Shit asså ja e nervös.....Ja e nervös för en turre!! hur sick e inte d.....ja vet att ja inte kommer göra bort mej men ändå så leker min mage ett eget litet liv.....Fjärilar eller vad d nu kallas.......Jag måste få i mig ngt då det lkan(hoppas) bli 9-12 timmar vid borden ikväll/natt...Jag sitter på jobbet men ja kan inte direkt fokusera om man säger...ja vet inte hur många situationer jag har gått igenom i mitt huvud ida....Ja e så rädd för att jag kommer dega me KK å springa in i AA eller rädd e ja ju inte utan jag degar ju 100% av ggr där men att ngn tomte ska killa upp AA i fejset e fan inte kul........Men men d går som d går....räknar ju inte direkt me å gå långt...Vill bara känna på det=)
Jag ger er lite info om hur d gick imorgon!!

Lev väl

TheGrinders

Spring Poker Week!!

Japp å så va det dags för TG att göra entré på den "stora" pokerscenen...eller så stor kanske turren inte är men iaf stor för oss i live smanhang! SPW på CC börjar idag å både jag å G skall lira dag 1B vilket är imorgon...6500kr är inköpet å man startar med 10k i marker å 60min levlar och man startar på 25-50 vilket erbjuder enormt mkt spel!
Ngra pokerprofiler kommer säkert vara med å slåss..William Thorsson är en av dom iaf=) Hoppas jag klonkar skiten ur honom=) Så nu hoppas jag att alla håller tummarna för oss!!

Ni kan följa spelet på: http://pokerresultat.org/feed/cosmopol/spw2008.php

Men prob kommer väl jag åka ut innan nivå 2=P men men det skall bli jävligt kul å få känna på det!!
Jag känner mej som ett barn innan julafton...Fan va kul det skall bli!!!

Lev Väl

TheGrinders

RSS 2.0