Jul, Mellandagar, Liv!



                         



Såja då va julen avklarad! Antagligen är 99,9% av sveriges befokkning mellan 18-25 år ute å krökar i just detta nu. Mina grannar inräknade, jävlar vilket ös det är i huset!  Men inte jag. Varit alldeles för mkt av den varan den senaste och jag var inte alls pepp på det idag, plus man står ju ändå mest i kö och det orkar man ju inte i snökaos:D Så ist blev d juldagsfirande med släkten. Riktigt chill det med.

Gårdagen var helt underbar, den hade allt man kunde tänka sig av en jul. Jag är nörd även när det gäller jul! Mat, familj, vänner, klappar, spel, kalleanka etc. Helt underbart. Synd bara att det är över så snabbt!

Snart så går vi mot nya året. Ska bli ett riktigt spännande år tror jag! Inho kommer ju spendera året med oss, vi ska till vegas, kasnke får en feeeeeet lägga å kanske kan hitta ett monsterplus :) Ja, det kommer bli spännande hur som. Vem vet vi kanske e gula i jan :) YEYE time will tell!

Nu i dagarna kommer vi göra den stora årsredovisningen. Kommer nog bli ett helt okej resultat. Men hade vi inte swingat så in i helv... de senaste månaderna så hade året kunnat vara helt sick bra. Ja, vi får se hur vi slutade, bra blev det iaf!

Ne, dags för en film sen sängen. Blir grind imon. Ska bli riktigt kul! Va ett tag sedan nu!!

Lev Väl

Vigge

T-BV9<3



                         



         Alla Team har någon highrollah som bär teamets stolthet på de högre nivåerna, Inho är våran!!




Tja Bloggson! Läget med alla goa läsare (läs Kennie å Inho). En fin dag går mot sin början. Vaknade upp vid runt 16:00 av att kennie väckte mig med sin ljuva stämma. Vi drog in till stan för att lämna in min klocka som hade stannat =/ Lite tråkigt, man tycker ju att den ska hålla mer än i ett halvår...Men sen efter det blev det en go middag @ chez. Sen drog vi och hämtade Team tröjorna. Riktigt fina var dom iaf. Så nu sitter jag å kennie i läggan å skall dra igång ett grind. Inho är i Oslo och har ett "pokerbreak" han har ändå spelat flera dagar denna vecka=) Han är inte speltorsk!? Saknade av honom är iaf stor här i läggan då han har tagit på sig papparollen. Men han luktar egentligen bara som en pappa, annars är han precis som oss!

Dec var en okej månad för mig och Grinders. Men Kennie gjorde en riktigt fin månad och Inho totalt brutaliserade allt han tog i. Riktigt kul att se honom spela. Mer aggresivitet till folket!!!! Mer Inho´s till läggan! Riktigt gött att hela BV9 stod upp å gjorde en bra månad. Nu är det en ny månad och då tar vi såklart nya tag! Men nu är det iofs december å det innebär ju en del skojigheter! Julafton, juldag,nyår osv. Så blir nog inte riktigt lika mkt spelande som andra månader men några timmar skall vi nog allt kunna klämma in!!

Nu startar dock grinden för 2a ggn i dec. Kan kasnke redan ordna ett fint månadsres idag=) Det hade varit något!

Lev Väl

Vigge

RSS 2.0