Jack Johnson i våran hjärtan!

                                


                                 Snygg är han me tydligen, suck. Alla får visst allt:)



Idag var dagen jag bjöd hem min päron på käk för första ggn på 2½ år. Alltid tyckt det va så mkt vuxenstyle att göra så innan. Nu tog jag å det lilla skägg jag ändå har tag i vårat liv och bjöd på käk! Oxfilépasta med ett gott vin blev det, även lillsis å Ägget joinade. Blev en trevlig tillställing! Mkt gött tjôt osv och kvällen fortskred med idol. Som jag btw inte sett ngt av under hela säsongen. Maten lyckades jag stortstilat med och fick högsta betyg av min fete far (dock inte alls fet längre, gott å ge honom en känga dock)Efter att dom gått drog jag igång ett mini rail på G men han verkade ha d tungt:( Sen blev det iaf filmen Proposal med Sandra Bullock. Åh vad jag älskar den tjejen, eller kvinnan ska man väl kanske säga. För hon är väl rätt gammal?

Nu rullar min nya husgud Jack Johnson här hemma, när jag försöker skölja ner Mr Lullson med en cola och en ölkorv. Går dock inte alls bra, lär förbli lullig kvällen ut. Som fö slutar om några minuter då jag skall nana kudden. Detta kan va det inlägg som tagit längst tid att göra pga jag har skrivit fel hela tiden. Lulligheten sätter sig helt klart i fingrarna=) Men men så är det:)

Nu skall världens bästa Jack Johnson få slussa mig in i drömmarnas värld!

Hoppas att alla som läser detta får en riktigt go helg!

Lev Väl

Vigge

Ive got a hobby, do you?

                                                        
                                            





Tja bloggson. Två inlägg på två dagar, rekord? Hur som haver är det en sjukt bra dag idag. Fråga mig inte varför men antagligen pga vädret och att min sjukdom redan håller på att avta! Har varit i "stan" idag och handlat lite. Fikade lite själv med. Fan va underbart det är att hänga lite med sig själv ibland! Två frallor, en cappucino och en fin GP och dagen börjar som en king. Eller kl va ju iofs 15:00 men whatevvah:) Lämnade in lite filmer me, dom var något försenade. En månad..Han tyckte nog synd om mig för jag behövde bara betala 240kr i förseningsavgift. Japp, man kan dinga även irl! Pokern ska jag nog kasnke ta tag i lite i kväll. Grinda lite steps på stars blir det nog iaf. 

Annars har jag hittat en ny sjuk hobby (läs inte fickpingins) städning. Har aldrig städat så mkt hemma som jag gjort de senaste. Dock ser det alltid ut som en knarkarkvart hemma ändå på något konstigt vis. Men idag är det dags igen. Viktor 1 Lägenheten 22 står det nog atm. Men me min nya hobbby kommer jag nog vända på de siffrorna snart! Sen efter städet blir det nog en film å lite käk innan grinden. Sjuk sak slog mig nu. Blir det bra väder imon me ska jag nog fan ut å gå i slottskogen. Hur sjuk är inte jag???

Jag är på bättringsvägen! Jag märker att jag börjar bli sjuk i huvudet igen!!!

Lev Väl

Vigge

Tyck synd om mig!

                                          


Japp, sitter man här själv i läggan igen som så många ggr förr:( Sjuk är man också. Trodde först att det var Herr Svininfluensa som dragit över mig. Men icke, en liten halsfluss kom som ett brev på posten så här sitter man me en taggtråd i halsen=( Inget å hurra över dirr. Men men, det går nog över tills jag gifter mig iaf. Annars händer inte mkt i mitt annars så äventyrliga liv. Hade ett riktigt trevligt 2v Lockdown me en annan lowlimitreg vid namn Inho som va nere å sög ur sig den lilla rigg som var kvar i linan. Han plussade rakt ut medans jag och G gick i motsatt riktning. Runt $8k+ för inho å lika mkt back för oss. Välkommen till gbg din jävel=P Men nu har alla dragit och jag har inte grindat på över en vecka. Kliar lite i fingrarna kan man säga:) G har dock sologrindat och tagit igen mkt av förlusterna. Så vi är inte jätteback längre iaf, vilket känns skönt obv!

Just ja, syrran fyller 18 i nov å farmor 70. Kul att man backar månanden innan. Kommer bli dyrt detta. Vad ska man köpa till sin syrra? Jag har ingen aning. Tips mottages!

Yeye, ville bara skriva av mig lite!

Lev Väl

Vigge

Höst (L)

                  



Så då är den här på riktigt. Världens bästa årstid! Ja, iaf när det inte regnar. Älskar när det är sådär höstmysigt.Ni vet hyffsat kallt men ändå fint väder å allt e klart. Gula träd å allmänt gött. Ja, en liten höstbög e jag allt!

Haft en chill dag idag. Efter en hård utgång va man inte riktigt människa igår och man låg svårt bakfull hemma. Skulle eg kört den vanliga söndagsgrinden men kunde inte ens sitta upprätt utan att må illa. Så ja försökte grinda liggandes men det gick inget vidare så hoppade det hela:) Idag har jag å G varit i stan å käkat samt tittat på lite kläder. Hittar ju alltid ngt så blev en tröja rikare iaf=) Å nu sitter man här å ska väl börja grinden om ngn timme. Eller så hoppar jag den helt å spelar fifa10 hela natten ist. Det är grymt lockande:D

På söndag kommer nog en pokertorsk från hufvudstaden ner å joinar mig å G för Lan Lockdown! Ska blir riktigt kul å hoppas nu det blir av! Har spelat med/mot honom i något år men aldrig träffat honom irl. Så kommer nog bli lyckat. Hoppas vi kan dinga ngt bara:D

Ne nu drar jag nog igång några tv-spels matcher:)

Lev Väl

Vigge

Rastlös!

Var ett tag sedan jag skrev här nu! Skriver ju lite överallt på olika forum osv. Då kommer bloggen lite efter:)
Jag känner mig så fruktansvärt rastlös för tillfället. Jag vill bara åka iväg. Resa i några månader, se nya saker, träffa nya männsikor och såklart spela poker. Jag skulle ju kunna göra det vartsomheslt egentligen. Men ändå är jag en för trött å tråkig människa. G är ju inte direkt killen som kan/orkar göra ngt sådant. Så ska ja hitta på ngt får jag göra ngt själv. Tråkigt men ändå sant. Vegas kommer ju dock bli av. Men inte mer än 3v nästa sommar. Och det är ju en bra jävla bit tills nästa sommar. Suck, vafan ska man hitta på? Känner några andra pokerspelande killar via nätet som drar till miami nu i ett halvår. Fan sånt vill ja me göra:( Yeye, e väl bara en sådan dag nu. Pokern har gått bra i okt å vi är typ +$17k. Med bara den månaden hade man klarat sig ett tag utomlands. Suuuck, jag vill hitta på något innan ja blir fast i svenssonlivet på riktigt. För om några år kanske jag inte kan resa utan jag kommer antagligen att plugga då. Så ne, nu ska jag ringa anders och försöka styra upp en långtripp:D Ne, en fin resa nu efter jul på ngn månad hade varit nöt IMO!

Nu kom världens bästa G med Fifa10 till mig!!! LOOOOOOOVE IT!!

Ville bara skriva av mig!

Lev Väl

Vigge


RSS 2.0