Tro, Hopp & Kärlek!

Några veckor sedan ja sist ordbajsade är. Rätt mycket har hänt sen dess. Men inte speciellt mycket som påverkar mitt liv direkt. Som jag tidigare skrev har jag upplevt det värsta jag varit med om i min karriär. I flera månaders tid, tror det va 4-5månader, sprang som en riktig gris. Inget stod och pengarna rullade inte längre in i samma takt som tidigare. Och helvete, ursäkta språket, va kasst jag mådde. Inte jätteroligt direkt. Men nu börjar det i alla fall verka som om jag är tillbaka på något sådär rätt spår. Har hittat lite små vinster här och där och rullen växer, inte snabbt, men den växer i alla fall och jag hoppas att vara tillbaka där jag en gång var om några månader. Det får ta den tid det tar! Ingen ide att skynda snabbt, då blir det lätt pannkaka av allt istället! Just nu så harvar jag på lägre nivåer än jag gjort på några år. Är inne för ungefär 1/5 av vad jag brukade vara inne för på en dag. Vilket för tillfället känns jävligt skönt! Stolthet är något man inte får ha om man skall bli långlivad i denna bransch. Något man dock behöver, och det gäller nog vilken karriär man än väljer, är Tro, Hopp och en jävla massa kärlek!
Jag har nog aldrig utvecklats så mycket som jag gjort de senaste månaderna rent speltekniskt och även på ett personligt plan. När allt gick bra så va jag för lat för att "plugga" poker osv. Pengarna rullade ju ändå in liksom, varför ändra på ett vinnande koncept?  Samtidigt som jag slösade alldeles för mycket pengar vid sidan av och det gjorde att jag inte tillät min bankrulle växa så som den kunde ha gjort om jag haft lite er vett innanför skallen. Detta är något som jag försökt förbättra och har nu lagat mat NÄSTAN varje dag i några månader nu till exempel! Inte världens största förändring, men många bäckar små som det så fint heter.
Något som är riktigt kul är att jag med stor sannolikhet kommer flytta in i min nya lägenhet nästa vecka någon gång. Om jag bara får tummen ur och fixar internet där borta. Men ska försöka fixa det imorgon!
Som vanligt när klockan är för mycket för min lilla hjärna så skriver ja bara rakt ut. Ingen direkt tanke med detta inlägg (som alltid) bara skönt att skriva lite :)
Yours truly
Vigge
xoxo

RSS 2.0