Återigen en bra dag!!

Igår kväll var det återigen dags för en megasittning. Vi startade vid 9 och slutade lira vid 2 för att åka iväg å käka=)
7inköp upp blev igår och dagen innan lyckades vi ta hela 16inköp! Vi ligger nu upp denna månaden med några svenska K, vilket inte är jätte mkt att hurra för i vanliga fall men att ha vänt denna månaden från att det skulle varit en fatal minusmånad till att hitta lillplusset är ruskigt starkt!! På de senaste 5 sessioner har vi tagit mer än 50inköp!! Detta känns j*vligt skönt!! Nu hoppas jag bara att vi kan plussa ytterligare några inköp idag så att januari slutar mer upp!! Och skulle vi inte tappa mkt ikväll så lutar det åt att det blir 13:e förlustfria månaden irad!!
F*n va skönt!!
//TheGrinders

Det får inte bli....

Våran första minusmånad! Det är fortfarande några dagar kvar innan denna månaden är slut och vi ligger futtiga 12inköp back! Och det är bara futtiga just nu då vi har legat en hel del mer back innan pga att vi har lirat många och dyra turrar som inte har gått riktigt bra! Men sedan vi har börjat med cashgamet igen så har vi sakta men säkert tagit igen en del och imon börjar vi med nya monster sessioner á 8timmar/sitting! Vet att vi har stor chans att hamna på rätt sida strecket även denna gång! Annars har allt varit lungt! Har inte lirat någon poker överhuvudtaget sedan helsingborg och det har varit ganska gott att få tagga till ordentligt för att kunna göra ett fin fint avslut på denna "katastrof" månad. Så nu ska vi se vart vi landar!
To be continued!!                                                                                                                                  
//TheGrinders                                                                                                      

Tillbaka i Gbg

Japp då vart man hemma igen. En riktig dröm....Noooot! Vi hade det riktigt kul i hgb. Vi spelade ohälsosamt mkt poker, drack en och en annan öl och åt massa med god mat! Det va riktigt gott att komma hemmifrån ett tag och bara kunna fokusera på spelet och det gick bra! Inte riktigt så bra som vi hade hoppats på men nästan=).
Vi lirar ju just nu bara NL50 för att komma in i Cashgejm liret som är totalt olikt Turregejmet! Vi lyckades ändå dra in nästan 30inköp på NL50 vilket måste betraktas som helt okej! Samtidigt hade vi inte riktigt flyt med våra AA och KK som blev knäckta var och varannan gång vi hade dem!(kändes det som iaf) Vi sprang in i många setup´s och hade det varit lite mindre av den varan hade plusset kunnat landa betydligt högre!!


Vi har precis satt in en slant á 20K sek på SvS för att "lära" oss lira Omaha! Vi vet nämligen att det finns pengar att göra då inte alla som spelar detta vet riktigt vad det är dom håller på med. Och efter 3korta sessioner ligger vi upp 2500kr inte jätte mkt pengar men det är iaf ett bra steg i rätt riktning!!

Ikväll blir det inte ngn poker överhuvudtaget för jag orkar helt enkelt inte! Så idag får vi hoppas på att Swempo eller Trips klonkar 175$K Gtd!! Jobba ikväll nu gubbs!!!

Så nu sitter jag här å längtar redan tillbaka till en ny Hgb tripp för nästa gång så skall vi besöka casinot i Malmö för att förhoppningsvis kunna dra in en slant även i Malmö!!=)





//TheGrinders


G värmer upp!

Hej alla fanatiska läsare!
Lill G här! Asså jag är så schleten, gick upp klockan 17.00 och såg min polare Sokrates ÄNNU schletnare, shiiiiiit.
Aja dagens lill present till mig själv på min 21-års dag blir en och annan dyr turnering. Här skall det inte snålas.
Kross nu G!


12,5 k gtd rebuy    5$
1+
3k gtd freeze5$
10$ omaha freeze
4kgtd freeze10$
5kgtd rebuy5$
3k gtd rebuy2$
Expekt

12.5 gtd 38.5$
17,5 gtd 22$
1,5k gtd 3$
Prima


100sek snabbis
200sek 5manna
svenska spel.
 

Helsingborg FTW!

Nu skall vi till helsingborg igen! Vi brukar göra det några gånger om året. Det brukar bli ganska mycket poker där borta (som alltid) men det är något speciellt med att grinda hos någon annan man (vi iaf) brukar spela bättre och vi har ännu inte haft en helg i helsingborg som ligger under  10k sek plus "peppar peppar". Men denna gången skall vi stanna från Ons-Sön och då kankse det blir 20k sek plus vem vet=). De senaste dagarna har jag inte lirat speciellt mkt, varit lite trött på skiten :S. Utdragingarna har haglat och mitt spel har inte varit 100% bra!
Trips har precis gått upp på NL$100 och han har klarat sig ganska bra! Wd m8!

Förra veckan var Swempo på besök och vi hade riktigt kul! Du är hjärtligt välkommen igen när du vill kompis!!

En sak som jag vill att ni som läser detta skall ha klart för er är att denna bloggen är ganska oseriös. Jag skriver här mest för att jag tycker det är kul att gå tillbaka och läsa gamla inlägg!

Ha det gott// TheGrinders

Hårdgrind en hel vecka!

Japp då har det börjat på riktigt. Jag klev precis upp sängen (soffan) och är precis sädår lagom schleten. Vaknade till genom att se min kära vän Swempo ännu schletnare, som är på besök från Onsala och skall grinda med mej å Trips i en vecka. Vi började igår och både Trips å Swempo kom Itm i 6 seatern på prima! Strarkt jobbat gubbs dock tog Trips sönder en stol som jag skulle snickra ihop i Tiltens hetta. Själv lyckades jag komma Itm i $17.5K gtd för 711 dagen i rad men d vill sig inte riktigt hoppas jag kan ta en top 3 där nu i veckan å d e fan inte omöjligt. Dock hittade vi ändå lillplusset igår på $1500 när G klonkade lill turren på Expekt.

Jag å Trips har tappat allt som har med ett regular liv att göra, vi vaknar mellan 2-4 varje dag å lägger oss tidigt på morgonen därpå. Vi har dock börjat laga käk hemma och jag kan väl säga att jag inte är bra på det men jag lär mej! Lyckades med konststycket att bränna färdiga köttbullar=) Och min paradrätt är pasta carbonara å det säger väl rätt mkt!! Trips är snäppet vassare men han är fan inte ngn Köng i köket ännu heller=)

Trips å Grinders kanske ska på en Pokerkryssning i början av Feb till Polen!? men det är fortfarande inte ngt som är bestämt men d lutar lite åt det. Inköp är på 440$ och ett förstapris på runt $30K hade varit riktigt kul å hitta lillklonken i den turren=)  

Sedan har vi lite mer olika äventyr för oss kanske EPT i köpenhamn om vi lyckas hitta inkvalet dit men det är mkt mer långsökt men vi har planer på att åka dit även om vi inte kvalar in, bara för att känna på stämmningen å spela lite sidoevents men det är inte ngt som är spikat ännu.

Ne nu skall jag gå och hjälpa swempo i  köket! Visa mina skillz lite=)
//TheGrinders

G aka Lill Sokrates

Lill Sokrates,
Pasta med köttbullar och champinjonsås! Underskattat.
TheGrinders skall sätta in pengar på följande sidor:
18.000$ PurpleLounge.
10.000sek SvensskaSpel.
5000$ Partypoker.

Dessa dagar är det inte lätt att välja vart man skall lira. Utbudet är stort, aktörerna är många och mäktiga:
Ladbrokes, drömsidan, "den gamla damen". Tar hand om sina kunder på ett ypperligt sätt. Bland annat genom att "smyghöja" raken, samt att minska garanti summan på vissa turneringar (Graveyard bl.a.)

Vikingpoker: Mhm det var riiiiiktigt nära att vi skulle börja lira här, vi pratade med både rep 1 och rep 2 som lovade oss guld och gröna skogar. Det gjorde ni allt bra era små rackare mmm mums mums.

AbsolutPoker: Ännu en favorit vi hade i åtanke. Vi fick varken rakeback eller bonus av deras pokermanager. "Ack sa vi och skulle slutföra samtalet".
- Ap ap ap, lugna puckar gubbar, ni kan få en superuser. Ah det ni slå det!!
Efter fyra års betänketid tackade vi nej, och någon annan fick den istället.

Aja tänker TheGrinders som är överjävliga på att göra bra deals ;)
Vi ringer 50/50 Poker! Jaa tack! En drömsida utan dess like.
Vad har ni att erbjuda era små sötmyror?
-Jo killar, vi har vääääääääärldens grej på gång. Aktier ni vet? "Ahaaa, ser man på ni har erat egna små blåbärsmuffins!"
Hmhm, vad är aktierna värda då?
-Ouii, Voila! Tres Bien! Det kan man spekulera i hur mycket som helst, men med tanke på dagens anatologiska uppåtbekande abstinens kurva så kan den bli hur hög som helst.
Vi utgår från att den miiiiiiiiiiiiiiiiiiiinst är värd:
0.000000000001 Baht!
"Taget sa vargen och sket"

TheGrinders är inga lull-ungar.
Vi stannar på PurpleLounge.
Tonårshormonerna sitter i. Aylar löser det så vi stannar.

Partypoker, mmm living the indish dream. Klart vi stannar, rejkar vi 340.000 dollar, får vi deras världsomsusade vrålbil.

SvenskaSpel:
Eftersom vi är små bögiga medborgare så bestämmer vi oss för att kramas med våran svenska arme.
"En för alla, alla för en" Som dom säger i Uzbekistan.


Nu kanske det släpper lite!

De senaste dagarna har jag inte skrivit så mkt här och det beror på att jag har haft en sådan j*vla träningsvärk i armarna efter "gymmandet" aa ni läste rätt gymmandet=). Jag har lirat en och en annan turnering om man säger men det har gått käpprakt åt......... Igår verkade bli en lika dan dag när man är helt kortdöd och får steala blinds hela tiden för att lyckas hänga kvar i turrarna. De första 3 turrarna jag spelade hade jag varken AA,KK,QQ i å då spelade jag ändå 1miljon händer. 92,510,72 va standard. Lyckades ändå hänga kvar i 35K på prima men lyckads bubbla den! Jippie! Sen så lirade jag $17.5Kgtd å va lika kortdöd där men ja lyckades spela relativt bra med de "spelbara" kort jag ändå fick. Lyckades ta mig ITM (in the money) vilket alltid är skönt. Sedan precis när vi var itm så plockar ja dom magiska essen för första ggn på en dag på 4 turrar, floppar 4tal å dubblar upp, efter det fortsatt kortdöd och tvingas steala blinds hela tiden för att överleva plockar sedan Kungarna och tripplar nästan när massa har limpat in å ja ställer å får syn av 77. KK står å ja e med i matchen. Lyckas ta mig till FT (finalbord) men där åker jag när ja varit kortdöd ett tag och skall steala med KQ off i sen pos å killen efter mej har AA alltid kul att komma til FT men alltid lika jävla trkigt att komma 10=(.
Lyckades även komma 26:a på PartyPokers $10Kgtd för andra dagen irad. Kom 32:a eller ngt dagen innan. Va 950 med ida å lika många dagen innan så d känns som en fin placering ändå även ifall ja skulle haft högre båda ggrna=(. Utköpt å åter utköpt av tomtarna på Party. Standraden på den sidan är under all kritik. Vilka sopor rakt igenom helt sinnes sjukt va dåliga dom är. Kommer snart att knipa en topp placering i den turren det är en sak som är säker när man hetter Vigge. Jag är ju för faen proffs klart ja kommer ta hem ngt stort snart då=)

Idag är det chillingmed anfocheesfaceparty i la stada och sen hem till hans crib för tacos å lite kalla bezz=) Han ville att vi ska gå ut men ja vet inte om ja pallar med alla mina chix som jag har överallt=DAja får väl se, våran kära vän Hans fyller ju nämligen 20 ida så d kanske blir lite fest ändå=).

Aja hoppas alla kommer ha en lika trevlig Lödda som Vigge Schmidt, å till mina poolers som skall gejma ikväll:
Klonka ngt nu ffs för jag lär ju bara klonka en och en annan chick ikväll=P

Over and//TheGrinders

Vigge bygger kropp! Ej bankrulle :s LOOOOL

Å så kom den dagen ja aldrig trodde skulle komma vigge gick på ett gym! A d stämmer Vigge med senor istället för armar å slangar istället för ben gick på ett muskelhus =S Jag kan väl bara säga att jag kände mej ännu mindre än vad jag gör i mitt regular liv tillomed tjejerna va ju större än mej:) men roligt va d faktiskt, det trodde jag aldrig att jag skulle säga=) men jag fick ju mkt hjälp av G och Trips å dom fick några skratt som tack=) idag blir d bara en liten turnering nämligen 6 seatern kl 00.30 inatt hoppas kunna placera mej idag men ja e ju direkt inte i storform men man vet aldrig jag kan ju överraska lite. Ne nu skall ja gå å ta en protein drink å titta på när mina "muskler" växer=)¨
Å till alla mina vänner som läser detta god fortsättning hoppas att 2008 blir minst lika bra som 2007 puss på er=P
//TheGrinders


RSS 2.0