En dag på stan...


                                              



"Beg for mercy" en av världens bästa låtar? Njae, kanske inte men den går varmt hemma atm iaf. Var några år sedan jag lyssnade på 50-cent och hans G-Unit crew. Men låtarna funkar fortarande i allra högsta grad, det är en sak som är säkert! Går igenom gamla godingar från förr i låtlistan nu har hittat en del riktigt sköna gamla hits=)
Tex: Stunt 101- 50-cent, Puff Daddy(numera Pdiddy?) -I´ll be missing you, Johnny Cah-Hurt och en massa andra=) (lät som om jag försökte sälja en greatest hits där)

Har gjort en del trevliga saker idag faktiskt. Lyckades ta mig ut från läggan för första gången på en månad=). Blev en liten middagsdejt med Anäng. Först blev det lite shopping för hans del. Ett par benskydd samt fotbollsstrumpor inhandlades.Han skulle göra debut i korpen och då får man inga kläder!!Sen efter ngn timma i olika affärer begav vi oss till Chez Amiz för lite mat. Efter det körde jag hem honom till redbergsplatsen. Kom då på att jag skulle till mor min för att hon skulle tvätta lite kläder åt mig=) Jag vet, en fruktansvärt bortskämd snorunge är jag! Men det kan jag leva med=) Tog iaf innevägen genom örgryte från anders. Och kom på hur jävla mkt jag gillar det stället. Så centralt men ändå riktigt mysigt. När jag kom hem pratade jag med far om hur nice det är i örgryte och att jag gärna skulle bo där=) Då säger farsan att hans företag äger en lägenhet där=) Som kanske blir tom om ett tag...Siiick..Dock är hyran dubbelt så dyr som den jag har nu....Sjukt stor lägga är det dock!! Men om ja ska kunna flytta in dit kan jag ju inte backa 70000sek i månaden=P Yeye, kommer prob ändå bo kvar här men hade varit riktigt kul att flytta till en stor lägga iaf!

Ingen poker har spelats direkt, Lite cashgames slask har jag gjort å ligger väl +-0 i guess. G spelade dock lite turrar idag å slutade runt +500$ alltid ngt!

Nu ska jag nog kolla på Milk med Sean Penn å trycka i mig godis!

Lev Väl

Vigge


32 månader tog det!




                         
                         (Det går kallt nu, men vi överlever!!)



Tja bloggen!
Vigge här igen. Dock inte med några roliga siffror direkt=( Efter en rekord månad (läs juli) med +67k$ så var förhoppningarna starka att  vi skulle fortsätta rada upp siffror som var av det gröna slaget. Månaden började starkt å vi va upp 2-3k$ efter bara några dagar. Sen kom raset! Vi har fortsatt spela så bra som vi kunnat, men setupsen och badbeatsen har haglat och det gör detta spelet vi lever på ganksa svårt=) När man springer kallt så blir väl spelet inte riktigt lika bra som det är när man springer normal/goodrun. Så det är lite nedstämd känsla hos TheGrinders när vi nu kollar i bokföringen för månaden. ATM är vi ner -10k$ och jag har faktiskt inte en enda förhoppning på att vi kommer lyckas vända detta. Vi har ju lyckats innan men just nu känns d omöjligt!! 32 månader tog det tills vi fick våran första förlustmånad. Hade hoppats på att aldrig uppleva ngn men man måste ju vara realistisk. Klart som fan den skulle komma. Och eg är det skönt att den kom nu direkt efter 2 riktigt bra månader. Så vad ska man ¨då göra för att komma på fötter igen`?

Jo man tar en resa till cypern med TheGrinders och Lillebror! Tänker på annat å släpper pokern helt i några dagar och kommer tillbaka mer taggade än någonsin!!!

En av de absolut tråkigaste bloggar jag skrivit. Men det är bara att gilla läget=) Bryta ihop och komma igen osv osv!
Tar nu pokerpaus tills vi har kommit hem igen!

Lev Väl

Vigge

Cypern 4 a change!




              



 
Tja bloggson! Sitter fort i kallingarna..Sommnade kl 5 i natt och vaknade vid runt 11. Trött som fan drog jag till G för att plocka upp lite kläder. Fick nämligen reda på att vi ska ha klassfest med min klass från 9an idag:D Trevligt som fan!
Alltid kul när det händer ngt trevligt såhär på en sliten lördag!

Pokern går kallt atm. Ligger ner några k$ För månaden. Inte speciellt mkt jag har kunnat göra dock. Sprungit ruskigt tråkigt och aldrig fått gå långt känns d som. Men spelar iaf fortsatt bra vilket jag är nöjd med. AWS sitter G och grindar PLO på svs och Ongame och det verkar inte gå jättebra där heller=/

Vi har beställt en resa med! Åker till cypern på fredag! Ska bli ruskigt skönt att komma iväg igen! Allan aka lillebror fyller nämligen 18 så han fick en resa i present av oss! En vecka på cypern kommer nog göra under för vårat gejm och vi kommer tillbaka medriggade ågd??  Resan är dock ospec så vi kan hamna lite var som, men lite spännande är det allt:D

Osammanhängande inlägg ådg men d får ni leva med, är semistressad nu och ska dra till mina päron för att käka lite samt sluta upp med mina hoomies!!
Hoppas alla får en klockren helg samt att Vi klonkar stort på söndag :D

Lev Väl

Vigge

En dag av många!

                                   
 




Tja bloggson! Igår va en bra och dålig dag! Började dagen med att ta en lunch med min föredetta arbetskamrat. Hämtade upp honom vid runt 11.30 å drog och käkade pasta. Va riktgit kul å träffa honom igen och vi hade en del å snacka om. Va mer än ett år sedan ja träffade honom. Hade dock bara sovit 4 timmar innan lucnhen men ja höll mig vaken ändå. Efter lunchen va det tänkt att ja skulle ta en powernap på ngn timme:) Men blev ist en helgrind för hela slanten. Jag blev pissad, slaktad, soulredad osv hela dagen/natten igår och vid runt 3 slutade jag med ett - för dagen. Så la mig hyffsat tidigt å sov till kl 17:00 idag ist :S

Haft det hyffsat tungt sen i söndags å det har blivit lite väl mkt setups osv. Men det är väl std efter att inte ha förlorat ett flipp på 2 månader:)

Imorgom drar jag till blekinge! Igen? Tänker ni=) Japp, släktträff på gång så imon vid 4-tiden drar jag. Kommer bli en riktigt härligt tillställning prob. Var iaf ruskigt trevligt förra året!

Nu ska jag dra på TheWrestler...Hört att den ska vara bra! Och jag har hyrt den! Vågar inte tanka längre...Ja vet ja e en pussy=) Så jag hoppar grinden idag och även hela helgen! Hörs på måndag!!

Lev Väl

Vigge


En månad att komma ihåg i kalla tider....

                                 



Vi kom hem den 4e juli från en sjuk 2veckors semester på Ios, grekland. Efter att konstant ha krökat i 2 veckor tog min kropp stryk som alltid. Fick lunginflammation och var killen det var mest synd om i hela världen. Ur min synvinkel iaf:) Så ist för att börja gejma direkt så drog jag ett par dagar till blekinge med mina päron ist. Jag njöt och laddade batterierna lite medans min vän och kompanjon hängde med sin tjej samt försökte hitta på så mkt kul som möjligt i det tråkiga väder som var. Efter några dagar på landet med god mat och mkt böcker släppte min "dödliga" sjukdom allteftersom och jag blev mer och mer taggad på att åka hem och börja jobba=) G och jag drog på oss blåstället och körde hårdgrind direkt. När man tar uppehåll eller semester så som vi gjorde brukar man vara lite ringrostig de första dagarna man kör. Vilket så också var fallet direkt när vi började och vi backade rakt ut...Som så många ggr förr=P


Men efter några dagar å några finalbord var vi på rätt sida strecket igen och då infann sig en rush som kommer att leva kvar långt efter oss! Också kallad: Sinsanorushen. Aldrig någonsin tidigare har jag och G upplevt något liknande. VI spelade såklart bra men vi hade det där lilla extra som saknats så många ggr tidigare i viktiga skeden i stora turneringar. Jag vann tex 3 turrar på en vecka och G vann 5. Det är ganska mkt när vi inte grindar 22bord atst längre! Rekordmånaden var här och det med besked! Den största klonken stod jag för under Lanveckan med Swempo å DenDaniel. (Brag obv).
Men G lyckades med dra in några fina skalper och det gjorde att månadsresultatet sköt i skyn=)

Rekordmånad och ATH under juli asså! Och då lirade vi inte ens en full månad. Vi började runt den 12-13 juli så bättre kunde d nog fan inte bli=)

Nu är augusti här och vi ligger plus. Dock inga Juli siffror ännu men vem vet;) Det kanske kommer!

Jag har dock hittat en hosta som är riktigt seg och känner mig allmänt slö så kör en ganska lugn grind idag medans G har spelat sen kl 2 dock är han ruskigt kall och jag bustade 250k på ongame redan efter 3-4 händer:D Hoppas på bättre medrigg senare ikväll!!

Vad månadsresultatet slutade på? 6 Stacks of High Soceity!!!! Det är något man ska komma ihåg under kalla tider. Och då menar jag inte vädermässigt!!

Nu känner jag att jag får fokusera lite på grinden=)

Lev Väl

Vigge
  


It´s the little things in life..

                             
 
 
Efter ett par underbara dagar i blekinge med mina bästa vänner är jag äntligen tillbaka i "sajberspäjz". Att komma ner till blekinge eller iaf till mitt landställe är som att resa tillbaka några år i tiden. Vi har bara kallt vatten i kranen. Ingen dusch eller toalett. Så vill man bli ren får man helt enkelt bege sig till sjön för att ta ett dopp och badda in sig i schampoo. Vill man göra nr1 så finns skogen två meter utanför huset. 2an får man dock avlägga på vårt utedass. Njae, inte direkt så glamoröst=) Mitt ute i ingenstans ligger min lilla "pärla". Det är så off som det kan bli. Mobilen har absolut ingen täckning och trådlöst internet ska vi inte tala om. Ne, skulle man stanna där ett längre tag så skulle man lätt avskärmad från omvärlden.

Jag hade aldrig orkat leva så 24/7 men att åka ner några dagar då och då är fan helt underbart.
Jag satt ute vid grillen och tog en kall öl och kollade ut över skogen. Livskvalité helt klart. Att något sådant enkelt kan få en att må så bra är riktigt sjukt.

Det enda man behöver är egentligen riktigt bra kompisar samt pengar så man kan överleva. Mer är det nog fan inte.
Det är ju ändå ganska sjukt att jag säger detta. En av de störtsta materialisterna jag känner=)

Antalgien är det väl så: "It´s the little things in life that counts."


Urspårat inlägg kl halv 3=) Ni får vänja er vid sådanahär sjuka inlägg helt enkelt=)

Nu ska jag kolla igenom säsong1 på Califroniacation samt gå på min 3:e Bud=)

Lev Väl!

Vigge


Welcome to the goodlife.

                     
         


Tja bloggen!

Haft en sjuk vecka helt klart. Emil och Daniel var här och förgyllde vardagen ngt fruktansvärt. Vi har spelat poker, grindat entourage och ätit massa gott. Blir oftast riktigt fin mat när emil är med=)
Pokern har gått insane bra och vi gör rekordmånad och är ATH tror jag. Emil och Daniel sprang väl inte direkt lika bra och badbeatsen haglade! Men igår så var det inte ngn som tänkte på det. Vi körde en utekväll utan dess like. Först förkrök och käk på Chez Amis Guds gåva till människan för övringt! Sen bar det av till nivå och en sjuuuuk kväll tog sin början. Har inte haft så roligt på väldigt länge i sverige helt klart! Sen vid runt 3 fick vi för oss att åka till Casinot och sponsra staten med lite $ dock tog det stopp i dörren för mig och emil då vi inte kom in pga vårat alkoholintag hade tydligen satt sig i våra fejs och det syntes på mil att vi inte var nyktra direkt=) Var nog ganska tur att det blev så. Blev istället nattamat på en korvkiosk. Emil spårade där ut och undrade vad han hade gjort Gud när stället inte serverade mos. Vem fan vill ha mos ändå??? Emil gick bananas där inne å allt var precis som det ska vara på en utekväll med killarna. Kaos dvs=)

Nu sitter man här och mår allmänt piss. Ska slänga på ngn go video å krypa ner i soffan. Blir inget spelande idag inte.
Imorn kör vi på grinden igen och kommer regga allt som är +50$ i inköp. Hoppas såklart på klonk=)

Måndag  blir det blekinge med gänget. Det ser man fram emot såklart=)

Lifes is good atm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lev Väl

Vigge


RSS 2.0