Inte en hand så långt ögat når...

Efter en lysande maj så var siktet såklart inställt på grind i juni med. Men G drog till cypern med frugan och lämnade mig kvar att ta hand om allt spelande...Och ni kan ju gissa hur det gick=) Har inte spelat en enda hand under hela juni. Riktigt kallt av mig då jag vet att ja verkligen behöver spela när jag springer bra. Men som sagt när G inte är hemma så infinner sig inte riktigt motivationen till att hårdgrinda. Fråga mig inte varför =/ Istället har det blivit en massa PES, film och allmänt softa grejer. Det behövs ibland även för en superfisk som mig=) Men inatt ska ja hämta G å hans fruga på Landvetter så jag borde kunna trycka in några timmar nu i veckan innan vi åker iaf=) Men vi får se hur det blir med det.....

Livet rullar ändå på och nästa lördag är det dags för 2v i grekland med G och lillebror samt hans polare! Skall bli riktigt kul och jag är snuskigt taggad. Behöver verkligen ett break från vardagen nu. Hoppas man kan jobba på brännan lite, men som min mor sa till mig förra året: "I baren lyser inte solen eller?" Och det är väl det mest klockrena hon har sagt på 20år=) Men kul ska vi ha iaf. Det är lite därför jag inte har kunnat spela nu de senaste dagarna, fokus ligger inte direkt på pokern just nu utan mer på allt runtomkring! Men just för tillfället är det helt okej ändå=)

Idag e det match med laget också, Div 6D är fan ingen skitserie=P 2a ligger vi atm och det är ett hett derby ikväll! Prob får jag väl nöja mig med ett inhopp men jag är nöjd ändå! Hade varit skitkul om vi hade knipit denna serien iår! Har ju aldrig vunnit en serie med något Seniorlag =/ Så nu gäller det att tagga till lite så man kanske kan göra en bra match för en ggn skull liksom!

Jusst det ja, Emil aka Swempo kasnke dyker upp på sön med. If thats the case så kommer jag nog få in en jävla massa speltimmar nästa vecka:D

Nej, gott folk dags för käk!

Hoppas alla får en trevlig midsommar!

Lev Väl

Vigge 

Tre stackar "High Society" Tack!!!!!

Maj, månaden med stort M. Jag har sprungit som en häst, vunnit viktiga coins, kommit rätt in i de flesta turnerningar osv. Plus att jag har spelat som en Gud! Fan att inte alla månader va såhär:) G hade det inte lika lätt i början men sprang starkt i slutet och fick en fin fin månad! Tre High Society stackar plus blev det denna månad!! För dom som vet vad det betyder:) Bästa månaden 09!!! Skööönt som fan.

Men maj har bjudit på så mkt mer än så. Vi har haft kärt besök från london med. Masken lämmnade vi av på flygplatsen i morse. Varje gång han kommer så blir det alltid en massa roliga grejjer gjorda:D
Det blev utgång i onsdags efter Cl-Finalen på deep, vilket var helt sinnessjukt kul. Vi firade min födelsedag i lördags hemma hos mina päron. Det var nog det absolut rokligaste jag har gjort i år tror jag. Runt 50 personer av mina vänner dök upp å det blev en heldag med öl, grill och allsång:) Utgången sen på kvällen blev väl inte riktigt lika lyckad men så är det väl alltid? Igår blev det Liseberg. Det var nog första ggn jag var där och åkte grejer på flera år. Riktigt kul faktiskt.

Nu är ju sommarn här och det goa vädret gör ju att man inte gärna sitter inne på dagarna men som ni vet är man ju lite spelsjuk så man kommer nog få in en del speltimmar ändå asså! Men antagligen inte lika mkt som en schleten november tisdag!

Det är verkligen svårt att blogga varje dag, men nu när sommarn är här kanske jag fyller min vardag med lite roligare saker än bara grind så jag kansnke har ngt att berätta för er kära läsare:) Men det återstår att se!

Lev Väl

Vigge

RSS 2.0