CookieDough

Grind, grind och åter Grind. Atm sitter jag, DenDaniel och G i läggan å väntar på att all action ska dra igång. Swempo, Inho, Trips och Anders kom precis innanför dörren:) Idag så jävlar drar vi igång den sjukaste grind som skådats sedan sundsvall brann. Hoppas såklart vi kan dinga. Nu kör vi!!!!!!!!

Lev Väl

Vigge


ISmellGrind!

Såja, igår va misärsöndagen här igen. Stort back igår och jag sprang in essen typ 6-7 ggr me KK och AK. Ja, jag är nit. Riktigt tråkigt. Dock hade jag en okej plus dag i lördags så d gjorde inte så mkt. Inho har kommit ner till oss igen vilket alltid är uppskattat. Både hjärtligt och grindmässigt. På onsdagen kommer även DenDaniel och Swempo upp så det kommer bli ett sjuhelvetes grind. En veckas hårdgrind typ och en jävla utgång lär det bli!!

Kör hela passet idag med. Just ja, har köpt en nya dator med. En laptop verison värsting. Dock är man ju så snål/smart att man köpte en med en repa i så fick den 6k billigare. Känndes riktigt bra iaf nu i helgen när ja körde grind på den!

Nu kör vi!!

Lev Väl

Vigge

Inho å Cookie här!

Japp ja nickar ju inte ens TheGrinders längre, typ. Inho och jag sitter här å flummar runt lite. Snart skall vi bege oss ner till det statliga casinot och donera lite degos. 2k Freez står på schemat. Blivit lite live nu det senaste men utan några framgångar för mig. Inho har dock vunnit en turre redan:)

Spårade ur lite igår me efter att vi hade varit och käkat middag på chez innan grinden. Trips skulle nämligen köpa lite filmer. Och alla vet väl att jag är serie-freak!? Slutade iaf med att jag å Inho köpte serier för 5k. Så nu har vi ruskkigt mkt antitilt material iaf.

Yeye, poker går bra för alla. TG är upp runt 11k$ Inho typ 20k$ å Trips 3-4k$ Skönt me pluss igen!

Nu väntar taxin!!

Lev Väl

Vigge

Ny månad, nya äventyr!

Att Nov börjar på en söndag e väl eg inte jättebra. Allt som oftast är man bakfull, sliten och pokern brukar bli jääääävligt dyr. Men whatevvah, så ska d inte bli idag. Tror att vi kommer springa bra å göra en strålande månad! Okt blev en kass månad me några $K ner. Men som sagt. Ny månad, nya äventyr! Nu kör vi igång ett söndagsgrind!!!

Lev Väl

Vigge


RSS 2.0