Segt.....

Poker går åt hel...just nu..Riktigt sjuka setups hela j-a tiden..denna helgen gick vi tokminus! Första ggn på 1å ett halvt år vi tappar så mkt pengar på bara ngra dagar..Heeeelt sjukt man får in degen me nötterna å dom hittar sina mirakelkort hela tiden..Eller så får man inte betalt på sina nuts å när man e ute å bluffar hittar dom sicka syner..Aa allt har precis gått åt fel håll denna helgen men vafan sånna dagar finns ju me å det är bara att bita ihop även fall det är j-igt surt. Har nog aldrig hatat en helg så mkt som den gågna! Å nu sitter jag på jobbet å är inte alls laddad. Fan det är så sjukt pokern har så stort inflytande på ens humör när det går riktigt kass.. ngra tusenlappar kan ja tappa utan att det rör mej men när det eskalerar å man inte KAN vinna en jävla pott på 36timmars konstant spelade då sätter det sig på psyket å d e fan ingen hit...Det skall bli gott å komma iväg lite..släppa pokern en stund å fokusera på sina poolare å sin iskalla öl=)

Japp för på lördag smäller det..En vecka i greece är precis det jag behöver...Släppa jobbet (som förövrigt är sjukt segt) och pokern å chilla kex som aldrig förr....

Nu hoppas jag att G kan vända denna trenden när jag är borta så jag kan komma hem å starta om på ny kula=)

Lev väl!

TheGrinders

Magiskt......Jag säger bara MAGISKT!!!!!!

Inte ens nu har jag fattat vad jag har varit med om...Sitter på jobbet å försöker jobba lite men det är inte lätt när tankarna är ngn helt annanstans. Började med att åka ner till él Gréco förra torsdagen för att på måndag åka ner till österrike och slazburg, Dagarna innan var en fin uppladdning med mkt öl och poker. Vi fyra var taggade till tusen för årets tripp.
På måndaden vaknade vi vid 5 och begav oss in till tågstationen för att åka till cph och kastrup. Redan här spårade resan när vi hamnade i den tysta vagnen å vi fick en och en annan utskällning innan magnus spårade på hela vagnen å sen så sa dom faen inte mkt=). Resan ner gick sedan smärtfritt å allt klaffade perfekt. När vi sedan kom fram till St.Gilgen. ( vi bodde där,3mil från Salzburg) Checkade vi in å sprang sedan ner på stan för att köpa öl å jäger. Sedan blev det lift upp på toppen av ett berg där vi chillade me dricka å en magisk utsikt!! Sedan fortlöpte hela Måndagen i ölets tecken. Jag har nog aldrig druckit så mkt öl och det kändes när man vaknade sen på tisdagen=(. Men men magnecyl e nöten=P
Hela tisdagen gick åt till att spatsera runt i olika byar å dricka olika sorters öl. Sedan åkte vi in till arenan ett par timmar innan å det var här jag skulle få uppleva det mäktigaste jag har upplevt. Det första man såg var bara Greker och jag började bli lite orolig, skulle vi vara i underläge? Men icke väl inne på arenan så var vi betydligt jävla många mer!!! Shit va magiskt det var att kolla ut över ett gult hav!!!! När nationalsången drog i gång å alla svenskar stämde upp i kör hade jag gåshud som aldrig förr. Det var en oslagbar känsla. Bättre än att ligga! Aa nästan iaf=) Sedan när matchen drog igång så var vi i extas. Gåshuden satt i i hela 90minuter vill jag lova. Mäktigast var dock när vi sjöng: "stå upp vi är gul å blå" å alla svenskar ställde sig upp å sjöng för fulla halsar. Shiiit MAGISKT!!!!!!!!. Sen när ZLATAN tryckte in 1-0 visste glädjen i våran hörna inte ngra gränser. Vi bokstavligt talat exploderade! Det var så sjukt. ALDRIG i hela mitt liv har jag varit med om ngt liknande. Folk hoppade, skrek och grät av lycka. Det var obetalbart. Det är ngt jag aldrig kommer att glömma. Vilken stämmning vilket liv. Helt sannslöst. A jag spar inte på mina superlativ=) Men vafan det va en helt sjuk resa. Sen efter matchen så var det iofs ganska kallt me transporter osv och det gjorde att man tappade glöden lite. Men ändå denna resa var helt klart den bästa jag har gjort! Alla dagar! Så nu hoppas vi bara att Sverige går till Semi och final för då har jag billjetter=)=)=)

Lev väl!

TheGrinders


Vart ska vi sova inatt..nananananana

Japp det kommer vara den stora frågan efter att jag har gulat min nya SS rulle=P
60k ska in på SvS ida=) å jag kommer göra allt som står i min makt för att gula den...Dvs spela precis som vanligt=P Samt 40k som turrecash på vårat SPAB kort....Nu kommer sommarn å då ska vi börja grinda som få igen...Kommer säkert vara lite cg-rostig nu när ja bara lirat ngra turrar här å där det senaste=/..Yeye det går som det går=) Wish me good luck=)

Lev väl!

TheGrinders

RSS 2.0