Fredag...

Sitter å suktar efter hemgång! Jag vill hem är inte alls laddad på att jobba idag. Men igår bokade vi iaf resan till sommaren. 2veckor på rhodos blir det ochden 20juli sticker vi. 6 glada fjortisar i 20års åldern ska chilla kex ngt fruktansärt i värmen! Andra året irad  det blir rhodos å vi räknar såklart med succé. Igår så lyckades jag hitta lillplusset på cashgejmet på SvS men G skulle lira 500ingen å blev BBad ur den samt att han tappa ett ink på PLO så nu ligger jag på 27,2k sek så tot upp 2,2ksek på 4 dagar. Siktar på 10k plus under helgen men det kommer aldrig att ske om ja inte är inne i årets stimm.. Jag skall iaf bara gejma hela helgen är sååå ruskigt sugen.. Ingen utgång här inte!! Utgång är överskattat=) (Säger jag nu iaf)

Lev väl!!

TheGrinders

Drömdag!!

Asså en schleten torsdag i slutet av mars är en jävla drömdag....men d lär la bli ändring på det då ja ska in till stan sen å boka resa me gänget å då brukar d bli kaos när massa viljor ska bestämma plats å tid för en semester...Aja men just nu e d en toppen dag iaf!! Lunchade med me oldman Fetlasse å Tensta i majorna..en drömlunch helt enkelt!! Sen ikväll så ska jag återigen in i hetluften på SvS har börjat gejma igen och det har gått helt ok!! 3k sek på lika många dagar är ganska bra för ngra korta pass på kvällarna!! Siktar på att dubbla insättningen på 25k till 50k på 2 månader å inte alls många speltimmar vi får se hur det går men än sålänge så håller jag tidschemat=)
Håll tummarna för mig!!
Lev väl!!


En go å glad TheGrinders!!


Som Sommaren..

Fy fan va tråkigt me snö...sitter här sjuk som få i min sunkiga soffa i min sunkiga lägenhet me tensta å längtar till sommaren...Fy fan va gott d ska bli....sommar,sol å en del resor står på schemat!!
Först bär det av till EM i österrike med min uncle å matchen mellan Sve-Gre dock blir det bara 3 dagar men fan va najs d ska bli...Hoppas att jag kan möta upp Anfoo å onsalagänget där nere me hade varit lill-mysigt=) Sen kommer man hem i ngra dar å så bär det av till ios me mina forna gymnasie poolare i en vecka...sedan måste man väl chilla hemma i en månad efter d så att man blir normal igen=) Efter det så blir d en 2v resa (hoppas på 2v iaf=)!) me gänget till ngt ställe i syd-europa! jag hoppas på ngn grek-ö men man vet aldrig me mina poolare=) så sommaren är laddad me äventyr!! Man kan ju inte annat än att sitta här å flumma över sommaren! Det är ju det man gör varje år vid denna tidpunkten eller?? Fan bort me all snö nu å ge mej lite vår ffs man ska inte kunna bygga en snögubbe i början av april ffs!! Aja d blir säkert bättr=)

Glad påsk på er m8´s!!

TheGrinders

Fyfan för måndagen den 17mars....

Idag har jag en sådan deppresiv skitdag alá Vigge style. Jag är inte sugen på ngt! Maten på¨BK smakaden rutten torsk. Jag sitter här på jobbet å bara känner hat mot allt å alla idag...Men man måste väl få ha sånna här dagar me eller? Prob e det vädret som har gjort mig lika kinking som en nyfödd. Jag hatar när det snöar vid fel tillfälle..det kunde väl förfan snöat i dec-jan ist för mars-april det är ju ffs sjukt..Aa ni märker ju jag e pissed off på vädret tom. Suck för denna dagen!! Kom till jobbet 20 över 6 ida tack för den tensta din j*vla r*v=P
Så nu sitter ja här med ett ton kalkyler som man skall gå igenom. Suck suck suck. Jag är en trött å sur j*vla whiner idag jag ber så hemskt mkt om ursäkt för det låt d bli tisdag nu ffs!!!

TheGrinders aka SurKu*en

Att vara sofistikerad. Att röka pipa!

Jag har alltid haft en stor respekt för gubbar/pojar/män (vad ni nu vill kalla dem) som röker pipa. Dom ser så sjukt världsvana ut. Så varje ggn jag ser ngn som röker en pipa undrar jag alltid vad han har haft för sig i livet. Tex har han slagits mot pirater på dom sju haven eller har han en doktorsexamen i fysik. Jag tycker alltid att dom ser så grymt smarta ut när dom står där å tuggar på sin pipa och tar ngra bloss. Å ofta ser ju dom likadana ut. Lite småskäggiga, å halvschletna som om dom precis har brottats med en björn. Men frågan är varför dom röker för gott är det ju fan inte. Har testat ngra ggr för att se om jag tycker om det och svaret är Nej! Ruskigt illa smakar det men jag skall ändå lära mej det ngn dag!! (bra vigge försök lära dig röka!!) Grejjen är den att jag passar nog fan inte att röka pipa! Skall jag stå där utan ngt skägg len som en babyrumpa i en canada goose jacka å¨blossa på en fet jävla pipa?? Ne för att kunna röka pipa måste man nog kunna klä i den också! Så nu skall jag hoppas på att jag får skägg så att jag kan köpa mej en gammal tweed kavaj å ngn snygg basker. Å sen skall jag åka in å ställa mej vid viktoria passagen å se sofistikerad ut!! Det är min plan för nu iaf.. vissa försöker bli ngn höjjdare i ngn specifik bransh medans jag försöker se så bra ut som möjligt i en pipa...

Detta kanske va d mest meningslösa inlägget hittintills men jag lovar det blir mer av denna varan!
Bifogar en bild på en kille som vet hur man röker pipa!!




Man kan ju bara undra vad han har gjort tidigare i sitt liv.. Jag lovar er han har legat med hur många 10-poängare som helst. Slagits med vithajjar. Dansat rumba me Saddam och mkt mkt mer!!

Lev väl folks Mvh en piptokig TheGrinders

PS3 Klonk och sjukdomsnytt!

Ja då var man en stolt ägare av ett PS3 också! Körde en liten stund igår och kan bara säga att det var ruskigt jävla roligt! Grafiken var superb och känslan när man kopplat in det me surround ljudet va sjuk. Men så har man ju gått å blivit småsjuk med så man pallade ju inte att gejma så länge man ville. Så nu sitter man här på jobbet med världens skallebank å ont i halsen som få och bara vill att dagen skall gå. wow vikke aka rimemastah! Ne nu skall jag ta tag i jobbet igen. Kommer med lite spelrecensioner i ngn senare blogg=P

TheGrinders

Äntligen fredag!

Fyfan vilken drömdag fredag är! Helgen står för dörren å det känns jävligt bra! Helgens agenda är som vanligt fullsmockad. Idag blire antagligen utgång med Tensta å co eller så blir det en tripps till Cosmo (är rsukigt sugen) imorgon fyller min kära Pimp till farfar 76 å då blire middag ute niice. Söndag är det turre dags på Cosmo med G å kanske Tensta.... ska bli gött å håva in lite färska cash! (börjar sina lite i skattskistan..NOT=).) Men den stora fråga är igentilgen hur seriös jag har blivit med min blogg..Det är många stora namn som vill få upp sin reklam här iomed att jag har så många läsare... men jag har tackat nej till alla då jag tycker att det förstör vårat varumärke TheGrinders för mkt om ni läser förknippar oss med dejtingtjänster och hårprodukter. Så sidan kommer vara precis lika fin som vanligt utan massa ONÖDIG reklam...

Hoppas alla får en kalashelg

Over and out från en shleten men lycklig TheGrinders


Jag börjar bli vuxen....

Grejjen är den att jag tror att jag börjar bli vuxen och det stör mig bigtime...Jag vill bara skita i allt å chilla livet ut men tyvärr vet vi alla att så är inte fallet om man inte klonkar wsop eller drömvinsten på Lotto. Fyyyfan va gott det hade varit! Ist måste man jobba 7-16 varje dag tills man är 65 (kanske längre) å sen har man ngra chilla år tills man trillar av pinnen. Okej hårt men sant! Men det som fick mej att inse att jag blivit lite äldre sedan jag flyttade hemifrån är:

1. Tiltar totalt när dom inte har ngt färskt bröd på Konsum. Vafan skärp dig.
2. Jag köpte mej 2 böcker på bokrean på Coop för ngra dagar sedan! Hur sick är inte det?? I cirkelns mitt av Dan Brown och Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Å jag som knappt läser böcker!! Tilt
3. Jag har börjat att älska rödvin bigtime. Det gör man väl inte föränn man fylt 40????

Så vem är jag... Hmm en småfinnig glasögonorm som gillar att dricka rödvin å läsa deckare som är avsedda för dom med för mkt fritid (typ pensionärerna). Jag tiltar på butiken som inte har färskt bröd (precis som pensionärerna). A så man kan ju säga att jag är som en gubbe +50 fast som ser ut som 15. Det skall jag lägga till i mitt nästa cv!

Pokern ligger på is just nu...är inte sugen för fem öre...det är nog för mkt gambling för en sån pensio som mig! Ist skall jag nog ägna mig åt korsord, kafferast och bridge det är nog lagom med spänning för mig!

Ne nu skall jag ta mig i kragen å bli mer spännande så imorgon skall jag gå till jobbet i en Gås-jacka!! Fyfan vad spännande det skall bli!!

Ha det gott!!

//Thegrinders

RSS 2.0